Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE VIDEO Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 LIVE VIDEO Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti

Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti este tinuta in noaptea de sambata spre duminica si este transmisa live-video pe Facebook, in conditiile in care enoriasii nu pot participa pe fondul restrictiilor generate de pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

VIDEO Slujba de inviere. Transmisiune directa de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. Hristos a inviat!

Adevarul. ro transmite in direct, incepand cu ora 23. 30, Slujba de inviere, de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. Din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19, la ceremonii nu vor participa credinciosi, ci doar membri ai clerului.

Vezi Live Video Online slujba de inviere pe Trinitas TV

Invierea Domnului, este cel mai vechi eveniment religios, sau, cu alte cuvinte, invierea Domnului reprezinta temelia bisericii pe care o stim astazi cu totii. Reprezinta fundamentul doctrinar, cat si ritual, pentru credinta crestin ortodoxa, protestanta si catolica. Urmareste Live Video Online Slujba de inviere, transmisa de Trinitas TV. Slujba de inviere pe Trinitas TV .

CORONAVIRUS |Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti: Avem niste probleme cu anumiti pacienti. O domnisoara venita din diaspora ne adreseaza injurii si ne ameninta (VIDEO)

Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti, a declarat, joi, la emisiunea Buna, Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca medicii din acest spital se confrunta cu.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Directoarea unei scoli din Bucuresti, prinsa in flagrant luand mita de la reprezentantul unei firme care facea lucrari de reabilitare a institutiei de invatamant

Directoarea unei scoli gimnaziale din Bucuresti a fost retinuta pentru luare de mita de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in plina pandemie de coronavirus. Directoarea.

Program special de Paste la Pro TV: Slujba de inviere transmisa live si filme cu povesti emotionante

Cu ocazia sarbatorilor pascale, Pro TV a pregatit editii speciale ale unor emisiuni, transmisiune live cu Slujba de inviere de la Catedrala Patriarhala, dar si filme celebre, cu povesti emotionante.

LIVE - VIDEO Managementul situatiei de criza pentru industria energetica si operatorii de infrastructura critica

ACTUALIZARE - Ovidiu Demetrescu: Avem nevoie de solutii tehnologice. Veriga lipsa din sistemul energetic este piesa de stocaj --- *ACTUALIZARE - Silvia Vlasceanu, ACUE: Avem o criza sanitara, nu o criza sociala care sa impiedice o minima consultare cu toti partenerii --- *ACTUALIZARE - Petre Stroe, MET: Dupa Pasti, criza economica va trebui decuplata de criza de sanatate .

De unde apar cainii maidanezi pe strazile si in parcurile din Bucuresti Ce masuri trebuie luate ca sa nu ajungem ca in 2014

In 2019, Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) a strans de pe strazile Bucurestiului 2. 128 de maidanezi. Acestora se adauga alti 500 de caini la care stapanii au renuntat, din diverse motive, si i-au predat institutiei. in urma unui calcul simplu, rezulta ca in fiecare zi au fost capturati 6 maidanezi. La finalul saptamanii trecute, o haita de circa 15 caini a fost filmata in Parcul Plumbuita, desi parcul era inchis, iar in urma cu cateva zile in zona nu erau animale. De unde apar atatia caini pe domeniul public?.

Protectia Consumatorului a inchis doua piete din Bucuresti

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a inchis temporar ,miercuri, Piata Gorjului si Piata Titan 2 din cauza aglomeratiei si a lipsei dezinfectantilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )