Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORONAVIRUS |Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti: Avem niste probleme cu anumiti pacienti. O domnisoara venita din diaspora ne adreseaza injurii si ne ameninta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti: Avem niste probleme cu anumiti pacienti. O domnisoara venita din diaspora ne adreseaza injurii si ne ameninta (VIDEO)

Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti, a declarat, joi, la emisiunea Buna, Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca medicii din acest spital se confrunta cu. continuă pe B1

Fostul manager al Spitalului de Urgenta din Focsani, vizat de un dosar penal dupa ce a mers la serviciu, desi era confirmat pozitiv

Fostul manager al Spitalului de Urgenta din Focsani este vizat de un dosar penal. Procurorii spun ca managerul unitatii medicale a mers la spital chiar daca a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19, unde a interactionat cu mai multi colegi.

Izolat la o pensiune, managerul Spitalului Judetean Focsani a fost obligat sa se interneze. Prefectul mi-a zis ca, daca refuz, va trimite Politia si ma va muta cu forta

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, obligat sa se interneze dupa ce a fost confirmat cu noul COVID-19, se considera victima unui abuz dupa ce a fost mutat dintr-o pensiune in spital. intr-o scrisoare transmisa presei el isi spune punctul de vedere cu privire la internarea sa fortata si il acuza pe prefectul judetului Vrancea de abuz. Situatie grava la Spitalul Judetean Focsani, nou focar de coronavirus. Nelu Tataru: Managerul depistat pozitiv nu e de gasit. A luat laptopuri, documente si s-a izolat la un hotel Vom merge pe conducere militara .

CORONAVIRUS |Medicul Virgil Musta: Medicamentul Favipiravir se va folosi si la noi in tara prin studii clinice in cazul pacientilor cu COVID-19 (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, sef de sectie Spitalul dr. Victor Babes din Timisoara, a explicat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, de ce.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )