Libnet.ro
UNICEF

19:45

LIVE VIDEO A treia zi a Festivalului George Enescu, in direct pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO A treia zi a Festivalului George Enescu, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro spectacolul oferit de PITTSBURGH SYMPHONY ORCHESTRA, al carei dirijor este Manfred Honeck, la pian solista Yuja Wang in cea de-a treia zi a Festivalului George Enescu. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Daniel Barenboim, dirijorul Capelei de Stat din Berlin, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro spectacolul oferit de Daniel Barenboim cu participareaCorului Filarmonicii George Enescu al carui dirijor este Ion Iosif Prunner, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu.

FOTOGALERIE Echipa EBienale a desenat Bucurestiul in culorile Festivalului George Enescu

Pentru a marca drumul cel mai batatorit in perioada Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), acela dintre Ateneu si Sala Palatului, echipa care organizeaza Bienala de Arta Contemporana a Festivalului s-a inarmat cu vopsea lavabila, spray-uri graffiti si creta si s-au apucat vineri-seara, pe la 22, sa coloreze trotuarele, bordurile, parcarile si trecerile de pieton de-a lungul distantei dintre cele doua spatii de spectacol.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live spectacolul care deschide cea de-a XXI-a editie a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Romane TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

Stapanitorii, in prima zi a Festivalului George Enescu

Deschiderea Festivalului Enescu prin invitarea artistilorDaniel Barenboim si Radu Lupu a fost mai mult decat inspirata.

A inceput a 21-a editie a Festivalului George Enescu, evenimentul cultural al anului

A 21-a editie a Festivalui George Enescu a inceput. La festivitatea de deschidere a participat ministrul culturii Daniel Barbu si primarul Capitalei Sorin Oprescu, care a dezvelit o statuie a muzicianului George.

LIVE VIDEORenumitul pianist Radu Lupu concerteaza impreuna cu Capela de Stat din Berlin, dirijata de Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro spectacolul oferit de pianistul Radu Lupu si Daniel Barenboim, dirijorul Capelei de Stat din Berlin, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu.

Claudiu Saftoiu, presedintele Televiziunii Romane: Festivalul Enescu este un reper cultural

Peste 60 de concerte din cadrul Festivalului George Enescu vor fi difuzate in direct de catre TVR, pe parcursul evenimentului.

EXCLUSIV VIDEO Documentar inedit despre George Enescu: Cum si-a inceput cariera marele compozitor roman (Ep. I)

Periodic, personalitatea si opera lui George Enescu revin in prim-planul scenei culturale mondiale datorita Festivalului International ce poarta numele celebrului compozitor roman. Cu aceasta ocazie, revista Historia si studiourile de film Sahia vor prezenta pe parcursul lunii septembrie imagini-document de o importanta deosebita despre viata si realizarile lui George Enescu.

Statuia lui George Enescu, dezvelita pe strada si in deschiderea festivalului cu acelasi nume

O statuie a lui George Enescu va fi dezvelita astazi, 1 septembrie, in Capitala, in contextul deschiderii oficiale a editiei de anul acesta a festivalului international care poarta numele marelui compozitor roman.

BIOGRAFIE George Enescu, din Campia Moldava pana in inima Parisului (1)

Un serial despre biografia compozitorului George Enescu, semnatde muzicologul Grigore Constantinescu, va aparea in fiecare numaral suplimentului pe care il dedicam Festivalului Enescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )