Libnet.ro
UNICEF

17:16

A inceput a 21-a editie a Festivalului George Enescu, evenimentul cultural al anului

Antena3 Antena3,
A inceput a 21-a editie a Festivalului George Enescu, evenimentul cultural al anului

A 21-a editie a Festivalui George Enescu a inceput. La festivitatea de deschidere a participat ministrul culturii Daniel Barbu si primarul Capitalei Sorin Oprescu, care a dezvelit o statuie a muzicianului George. continuă pe Antena3

INTERVIU Ioan Holender, director artistic al Festivalului George Enescu: Salzburgul va fi gelos

Directorul Ioan Holender afirma ca Europa ne invidiaza pentru prezenta dirijorului Daniel Barenboim, a pianistului Radu Lupu si pentruRequiem-ul de Giuseppe Verdi, in programul Festivalului George Enescu.

LIVE VIDEO Cele mai importante concerte ale Festivalului George Enescu, transmise pe adevarul.ro incepand de duminica

Duminica-seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live concertul de deschidere a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Societatii Romane de Televiziune TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

FOTOGALERIE Echipa EBienale a desenat Bucurestiul in culorile Festivalului George Enescu

Pentru a marca drumul cel mai batatorit in perioada Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), acela dintre Ateneu si Sala Palatului, echipa care organizeaza Bienala de Arta Contemporana a Festivalului s-a inarmat cu vopsea lavabila, spray-uri graffiti si creta si s-au apucat vineri-seara, pe la 22, sa coloreze trotuarele, bordurile, parcarile si trecerile de pieton de-a lungul distantei dintre cele doua spatii de spectacol.

S-a aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

S-a lansat aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live spectacolul care deschide cea de-a XXI-a editie a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Romane TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

LIVE VIDEO Daniel Barenboim, dirijorul Capelei de Stat din Berlin, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro spectacolul oferit de Daniel Barenboim cu participareaCorului Filarmonicii George Enescu al carui dirijor este Ion Iosif Prunner, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu.

EXCLUSIV VIDEO Documentar inedit despre George Enescu: Cum si-a inceput cariera marele compozitor roman (Ep. I)

Periodic, personalitatea si opera lui George Enescu revin in prim-planul scenei culturale mondiale datorita Festivalului International ce poarta numele celebrului compozitor roman. Cu aceasta ocazie, revista Historia si studiourile de film Sahia vor prezenta pe parcursul lunii septembrie imagini-document de o importanta deosebita despre viata si realizarile lui George Enescu.

FOTOREPORTAJ Festivalul George Enescu in imagini - file de istorie

Yehudi Menuhin, George Georgescu, David Oistrah si Radu Lupu sunt doar cateva dintre personalitatile care au oferit concerte de exceptie in cadrul Festivalului George Enescu, ajuns la cea de-a XXI-a editie.

intalnirile JTIprezintaDracula si Soliloquy la Festivalul George Enescu

Cea de-a paisprezecea editie a evenimentului intalnirile Japan Tobacco International JTI), prezinta in cadrul Festivalului George Enescu, pe 16 si 19 septembrie, orele 19:00, spectacolele Dracula si Soliloquy, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )