Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

LIVESCORE CSM Bucuresti vs Rostov Don (de la ora 16:15)

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE CSM Bucuresti vs Rostov Don (de la ora 16:15)

Invinse in semifinale de Gyor, respectiv Vardar, CSM Bucuresti si Rostov Don se dueleaza pentru medaliile de bronz de la Final Four. Meciul din Papp Laszlo Sportarena Budapesta) este in direct pe Digisport 1 si Telekom Sport si LIVESCORE pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVESCORE CSM Bucuresti vs Rostov Don 19-14 (Pauza)

Invinse in semifinale de Gyor, respectiv Vardar, CSM Bucuresti si Rostov Don se dueleaza pentru medaliile de bronz de la Final Four. Meciul din Papp Laszlo Sportarena Budapesta) este in direct pe Digisport 1 si Telekom Sport si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Rostov Don 31-30/ Medaliile de bronz vor lua calea Bucurestiului

Invinse in semifinale de Gyor, respectiv Vardar, CSM Bucuresti si Rostov Don se dueleaza pentru medaliile de bronz de la Final Four. Meciul din Papp Laszlo Sportarena Budapesta) este in direct pe Digisport 1 si Telekom Sport si LIVESCORE pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Rostov (16:15). Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti are sansa revansei, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti are sansa revansei, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Asa am trait CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti si-a luat revansa, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

LIVE Text CSM Bucuresti vs Gyor ETO (de la ora 16:15)

Impotriva unui adversar atat de puternic precum Gyor, CSM-ul are nevoie mai mult ca niciodata sa arate ca un grup unit, ca o adevarata echipa. Semifinala din Papp Laszlo Sportarena din Budapesta va fi una in urma careia se va alege prima finalista din Liga Campionilor la handbal feminin, sezonul 2017/2018. Disputa va fi in direct la Digisport, Telekom Sport si LiveText la HotNews. ro de la ora 16:15.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Gyor (de la 16:15)

Sezonul 2017/2018 al Ligii Campionilor la handbal feminin isi va alege in acest weekend noua regina. La Final Four-ul de la Budapesta, Gyor campioana en-titre) este mare favorita, insa in sport surprizele isi pot face loc oricand. Fetele de la CSM Bucuresti au promis ca vor da totul impotriva unguroaicelor, in semifinala competitiei. CSM Bucuresti vs Gyor va fi in direct pe Digisport si Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:15.

CSM BUCURESTI - GYOR LIVE in FINAL FOUR. inceput dezastruos pentru romance

CSM BUCURESTi - GYOR AUDI ETO deschide FINAL FOUR-UL LIGII CAMPIONILOR la handbal feminin, azi, de la 16:15, LIVE TEXT pe Antena3. ro si LIVE VIDEO pe DIGI SPORT si TELEKOM SPORT.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor (16:15)

Sambata de la 16:15 transmitem in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Final Four, handbal feminin: CSM Bucuresti va lupta cu Rostov Don pentru medaliile de bronz

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor, iar pentru trofeu vor lupta Gyor ETO si HC Vardar.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2992 seconds )