Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVESCORE CSM Bucuresti vs Rostov Don 19-14 (Pauza)

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE CSM Bucuresti vs Rostov Don 19-14 (Pauza)

Invinse in semifinale de Gyor, respectiv Vardar, CSM Bucuresti si Rostov Don se dueleaza pentru medaliile de bronz de la Final Four. Meciul din Papp Laszlo Sportarena Budapesta) este in direct pe Digisport 1 si Telekom Sport si LIVESCORE pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVESCORE CSM Bucuresti vs Rostov Don (de la ora 16:15)

Invinse in semifinale de Gyor, respectiv Vardar, CSM Bucuresti si Rostov Don se dueleaza pentru medaliile de bronz de la Final Four. Meciul din Papp Laszlo Sportarena Budapesta) este in direct pe Digisport 1 si Telekom Sport si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Rostov Don 31-30/ Medaliile de bronz vor lua calea Bucurestiului

Invinse in semifinale de Gyor, respectiv Vardar, CSM Bucuresti si Rostov Don se dueleaza pentru medaliile de bronz de la Final Four. Meciul din Papp Laszlo Sportarena Budapesta) este in direct pe Digisport 1 si Telekom Sport si LIVESCORE pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Rostov (16:15). Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti are sansa revansei, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti are sansa revansei, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Asa am trait CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

CSM Bucuresti si-a luat revansa, duminica, de la ora 16:15, in finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor. Cu cine se vor lupta handbalistele noastre in finala mica

UPDATE: CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor. in a doua semifinala, HC Vardar a invins-o pe Rostov-Don cu scorul de 25-19 10-7 la pauza). Astfel,.

Final Four, handbal feminin: CSM Bucuresti va lupta cu Rostov Don pentru medaliile de bronz

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor, iar pentru trofeu vor lupta Gyor ETO si HC Vardar.

CSM Bucuresti obtine medalia de bronz in Liga Campionilor, dupa ce a invins, in finala mica, Rostov Don

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a castigat, duminica, finala mica si medalia de bronz in Liga Campionilor, dupa ce a trecut de formatia rusa Rostov Don. Handbalistele noastre au castigat.

CSM Bucuresti castiga finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor

Pentru al doilea an consecutiv CSM Bucuresti termina pe locul al treilea in Liga Campionilor, dupa ce a invins-o de aceasta data pe debutanta Rostov in finala mica, scor 31-30.

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor

CSM Bucuresti a fost invinsa, sambata, de echipa maghiara Gyor ETO cu scorul de 26-20 12-10 la pauza), in prima semifinala desfasurata la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )