Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVETEXT Atac cu cutitul la Nisa, la Biserica Notre Dame: Femeia decapitata avea 70 de ani in total, trei morti si mai multi raniti Atacatorul a strigat Allah Akbar Macron a sosit la fata locului VIDEO

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Atac cu cutitul la Nisa, la Biserica Notre Dame: Femeia decapitata avea 70 de ani in total, trei morti si mai multi raniti Atacatorul a strigat Allah Akbar Macron a sosit la fata locului VIDEO

Un atac cu arma alba a avut loc joi in Nisa, la biserica Notre Dame, potrivit Le Figaro si BFMTV. Ultimul bilant vorbeste despre trei morti si mai multi raniti. Autorul a fost ranit de politisti si transportat la spital. Acesta a strigat neincetat Allah Akbar. Parchetul antitero a preluat ancheta. Atacul are loc intr-un context tensionat pentru Franta, dupa decapitarea profesorului de istorie Samuel Paty si dupa valul de proteste pe care l-a starnit presedintele Emmanuel Macron in unele state musulmane prin angajamentul sau de a lupta pentru valorile laice ale republicii si impotriva separatismului islamist. --------------22:15 Presa italiana: De ce un migrant, care a ajuns in Italia in timpul pandemiei, a plecat in siguranta in Franta? Avertismentul politiei care anticipa crima de la Nisa 21. 10: Liderii din UE condamna atacurile teroriste de la Nisa: Sunt atacuri asupra valorilor noastre comune19. 40: Un fost premier spune ca musulmanii au dreptul sa omoare milioane de francezi Twitter i-a retras postarea18. 50: Seful ONU condamna cu tarie atacul odios din Nisa18. 15: Cine este autorul atacului cu cutit din Nisa . continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Sunt consternat sa aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, pe Twitter, in urma atacului comis Biserica Notre Dame din Nisa. Seful statului s-a declarat consternat de teribilul atac din Franta si a dat asigurari.

Franta, insangerata. Trei morti si mai multi raniti intr-un atac terorist la Bazilica Notre-Dame din Nisa. Autorul, retinut de politie

Un barbat inarmat cu o arma alba a ucis, joi, trei persoane - un barbat si doua femei - si a ranit mai multe altele, in apropiere de Biserica Notre-Dame, la Nisa, dupa care a fost arestat, potrivit unor surse din politie, relateaza Le Figaro.

Franta insangerata.Cine este autorul atatacului din biserica Notre-Dame din Nisa

Barbatul care a decapitat o femeie si a ucis alte doua persoane in atacul de joi dintr-o biserica din Nisa este un cetatean tunisian in varsta de 21 de ani, sustin surse din politie si respectiv surse apropiate de dosar citate de AFP. Barbatul a intrat in Franta din Italia, din insula Lampedusa, la sfarsitul lui septembrie.

VIDEO Autorul atacului de la Nisa si-a recunoscut fapta. Momentul in care politistii intra in Bazilica Notre-Dame

Barbatul care a ucis trei persoane joi intr-un atac cu cutitul la bazilica Notre-Dame din Nisa si-a recunoscut fapta si a marturisit ca actionat singur. El a mai spus ca se numeste Brahim, relateaza The Telegraph.

Atac la Nisa, in interiorul bisericii Notre Dame: Cel putin trei persoane au murit (FOTO, VIDEO)

Un atac a avut loc, joi, la Biserica Notre Dame din Nisa, care se aflachiar in centrul orasului. Postul de televiziuneBFMTV transmite ca cel putin trei oameni si-au pierdut viata, iar alti cativa.

Cine este autorul atacului cu cutit din Nisa

Autorul atacului cu cutit care a ucis trei oameni joi in biserica Notre Dame este un tunisian de 21 de ani, care a ajuns in Europa mai intai pe insula italiana Lampedusa la sfarsitul lunii septembrie si in Franta la inceputul lunii octombrie, scrie AFP citand surse apropiate dosarului. Atac cu cutitul la Nisa, la Biserica Notre Dame: Femeia decapitata avea 70 de ani in total, trei morti si mai multi raniti Atacatorul a strigat Allah Akbar Macron a sosit la fata locului VIDEO.

Teroare la Nisa. O femeie a fost macelarita in Catedrala Notre Dame. Alte doua victime au murit. Atacatorul a fost prins

Franta este zguduita, joi, de un nou atentat, petrecut dimineata in fata catedralei Notre Dame din Nisa. Un atac cu cutitul s-a soldat cu trei victime iar oficialitatile confirma pista unui act terorist. Cartierul in care se afla catedrala Notre Dame a fost izolat de politisti iar presedintele francez Emmanuel Macron s-a deplasat in cursul zilei la locul tragediei. El a declarat ca Franta a fost atacata pentru valorile si apetitul pentru libertate al cetatenilor sai si ca nimic din toate acestea nu va fi cedat.

Ce mesaj i-a transmis Putin lui Macron dupa atacul de la bazilica Notre-Dame din Nisa

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de condoleante omologului sau francez, Emmanuel Macron, in contextul atacului de la bazilica Notre-Dame din Nisa, unde trei oameni au fost ucisi cu un cutit de catre un individ.

Supravietuitoarea a 3 atacuri teroriste isi povesteste drama. Cum a scapat la Barcelona, London Bridge si Notre Dame

In 2017, o tanara din Melbourne a fost surprinsa de trei atacuri teroriste. Femeia a fost prezenta la atacul din Barcelona, London Bridge si la cel de la Paris, in ziua in care un politist a fost injunghiat in fata catedralei Notre Dame. Supravietuitoarea a 3 atacuri teroriste isi povesteste drama Julia Monaco, in varsta .

VIDEO Macron, dupa atacul din Nisa: Nu vom renunta la valorile franceze Este un atac terorist islamist

Nu vom renunta la niciuna dintre valorile care reprezinta Franta, in special la libertatea de a crede si de a nu crede, a declarat joi presedintele Emmanuel Macron, condamnand atacul terorist islamist de la biserica Notre Dame din Nisa, in urma caruia au murit trei persoane, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )