Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis: Sunt consternat sa aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

B1 B1,
Klaus Iohannis: Sunt consternat sa aflu despre teribilul atac de la Biserica Notre Dame din Nisa. Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj, pe Twitter, in urma atacului comis Biserica Notre Dame din Nisa. Seful statului s-a declarat consternat de teribilul atac din Franta si a dat asigurari. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis se declara consternat de atacul care a avut loc astazi la Nisa si subliniaza ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

Klaus Iohannis, despre masurile indraznete impotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: Cautam sa ne punem de acord cu aceste masuri, in special cu inchiderideschideri de granite si transport (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca masurile indraznete impotriva Covid-19, cerute de presedinta Comisiei Europene, sunt adaptatein.

Klaus Iohannis, despre momentul in care presedintele PSD a incalcat normele de distantare: Din fericire, in pandemie e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis, a vorbit miercuri seara, despre momentul in care presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a incalcat masurile de restrictie impuse de autoritati in contextul.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie cautati vinovati in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis: Nu trebuie s.

Klaus Iohannis, despre situatia de pe plan local din punct de vedere al capacitatii de testare: Este un sistem care a fost elaborat de experti recunoscuti si care se bazeaza pe criterii obiective (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca sistemul testarii cazurilor de coronavirus este unul elaborat de experti recunoscuti de la noi si care se.

Ce spune Klaus Iohannis despre fotografia cu Marcel Ciolacu in restaurant fara masca

Presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe Marcel Ciolacu pentru faptul ca nu a respectat regulile sanitare si a subliniat ca situatia Romaniei ar fi fost mult mai dificila daca PSD era acum la guvernare.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis, inainte de videoconferinta cu membrii Consiliului European: Ne aflam din pacate intr-un veritabil val doi al pandemiei. Se inregistreaza recorduri negative in majoritatea tarilor europene (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis asustinut joi seara o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au avut loc inainte de participarea acestuia la o videoconferinta cu membrii.

Klaus Iohannis: Pandemia nu se raspandeste matematic, ci prin contact de la persoana la persoana. Avem de-a face cu o provocare si in zona de preventie, dar si in zona spitaliceasca

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri seara, in timpul unei conferinte de presa despre discrepantele care apar intre cifrele raportate zilnic de institutiile publicein ceea ce priveste pandemia de.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )