Libnet.ro
UNICEF

05:45

LIVETEXT Black Friday 2017. Statistici in timp real despre ziua cu cele mai multe reduceri din an si cele mai interesante oferte puse la bataie

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Black Friday 2017. Statistici in timp real despre ziua cu cele mai multe reduceri din an si cele mai interesante oferte puse la bataie

Black Friday este in sfarsit aici. Toate lanturile mari de magazine s-au pregatit asa cum au stiut mai bine de aceasta zi si au venit in intampinarea clientilor cu mii de oferte pentru produsele lor preferate. continuă pe Adevărul

Black Friday 2017: parfumuri bune pe care sa le iei de la eMAG

La eMAG, Black Friday 2017 aduce reduceri la toate gamele de produse de ingrijire personala si cosmetice, dar mai ales la parfumuri. Rezerva-ti parfumul preferat in cosul de cumparaturi, ca sa nu ti-o ia altii inainte. Black Friday 2017 nu este numai despre elctronice, alectrocasnice, telefoane si mai stiu eu ce. eMAG are o gama [].

Nebunia BLACK FRIDAY 2017 CONTINUA! Vezi AICI CELE MAI BUNE OFERTE in timp REAL! REDUCERI de pana la 90%

Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reducerilor si al.

A inceput nebunia Black Friday 2017: Preturi de 1 leu si reduceri de 90%. Vezi cele mai bune OFERTE in timp real!

Black Friday 2017 a inceput deja la unele magazine online, insa cea mai asteptata zi este 17 noiembrie, cand multi dintre principalii jucatori de pe piata dau startul reducerilor si al.

BLACK FRIDAY 2017. Orasul din care a venit cea mai mare comanda la eMAG. Despre ce suma este vorba

Toti romanii accesat site-urile celor mai mari magazine online pentru a prinde sutele de produse aflate la oferta. eMAG vinde in acest an produse.

Cand incepe Black Friday 2017 la eMAG

Stim mai toate lucrurile despre Vinerea Neagra de anul acesta, dar cand incepe Black Friday 2017 ramane una dintre cele mai apasatoare intrebari. Black Friday reuseste sa ramana, chiar si anul acesta, relevant pentru anumiti retaileri. Unii dintre acestia au denaturat evenimentul original, astfel ca acum am ajuns sa vorbim despre reduceri de acest fel [].

LIVE: Tot ce trebuie sa stii despre Black Friday 2017, ziua celor mai mari reduceri

Pana la Black Friday 2017 nu mai e mult, iar aici vei gasi toate informatiile care te intereseaza inainte de dimineata cea mare de la eMAG si nu numai. Cei de la eMAG sunt cei mai consecventi in ceea ce priveste evenimentul de Black Friday. Pe langa asta, acestia pregatesc si cel mai mare eveniment [].

Reducerile Flanco de Black Friday 2017: Televizoare, telefoane, laptop-uri

Flanco a anuntat parte din reducerile oferite de Black Friday 2017, atat online cat si in magazine. Astfel, televizorul Samsung Ultra HD 4K Smart TV de 100 cm are o reducere de 700 de lei, in timp ce Huawei P10 Lite are reducere de 200 de lei.

Top 5 branduri de televizoare si electrocasnice de Black Friday 2017

Romanii au cumparat de Black Friday 2017, de la eMag. ro, de aproape 50% mai mult fata de anul precedent. Am discutat cu Iulian Stanciu, CEO eMag si actionar al companiei, despre top branduri pe diferite segmente de produse. Cosul de cumparaturi a.

BLACK FRIDAY 2017 eMAG. Care sunt produsele care s-au epuizat in primele minute de Black Friday 2017 la eMAG

in oferta de reduceri de Black Friday 2017, eMAG a introdus si iPhone 7. Acesta s-a epuizat imediat ce a fost dat startul reducerilor de Black Friday. Nici doritorii telefonului Samsung.

BLACK FRIDAY. Recomandarile politistilor de Black Friday 2017: la ce trebuie sa fii atent

Politia Romana are cateva recomandari pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep reducerile de Black.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )