Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVETEXT Cteva sute de oameni protesteaza n Piata Victoriei din Bucuresti. Manifestatii, anuntate si n orasele din tara

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Cteva sute de oameni protesteaza n Piata Victoriei din Bucuresti. Manifestatii, anuntate si n orasele din tara

Proteste in Bucuresti de 1 Decembrie. Cateva sute de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, manifestatia fiind anuntata pe retelele de socializare. Proteste sunt anuntate si in orasele din tara. continuă pe Hotnews

LIVE/VIDEO-TEXT 2.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei din Bucuresti. Manifestatii anuntate si n orasele din tara

Proteste in Bucuresti de 1 Decembrie. Peste 2. 000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, manifestatia fiind anuntata pe retelele de socializare. Proteste sunt anuntate si in orasele din tara. 43 Aproximativ 2. 000 de manifestanti la aceasta ora18:25 Numarul manifestantilor a crescut, peste 1. 10 Manifestantii scandeaza in continuare Demisia, precum si M*** PSD. Traficul se desfasoara normal in Piata Victoriei. Prezenta modesta a jandarmilor, fara tinuta de interventie. 00 Oamenii spun ca au iesit in strada de Ziua Nationala pentru a demonstra ca inca le pasa si ca vor sa fie condusi de politicieni normali si cinstiti. La inchisoare, nu la guvernare si Demisia! Demisia!, se scandeaza in fata Guvernului.

FOTO VIDEO Peste 2.000 de oameni au protestat, de Ziua Nationala, n Piata Victoriei din Capitala: Demisia, Centenar fara tlhar!, Sarbatori fara infractori

Protest in Bucuresti de 1 Decembrie. Peste 2. 000 de persoane au manifestat sambata seara in Piata Victoriei, scandand impotriva guvernarii PSD-ALDE si afisand pancarte cu mesajul Uniti. Oamenii au spus ca au iesit in strada de Ziua Nationala pentru a demonstra ca inca le pasa si ca vor sa fie condusi de politicieni normali si cinstiti. Manifestantii au format si un tricolor uman, pentru marcarea Centenarului. Ei au scandat Demisia!, Romania, trezeste-te!, Justitie, nu coruptie, Hotii!, dar si Analfabeta, Centenar fara talhar, Sarbatori fara infractori sau La inchisoare, nu la guvernare. Proteste au avut loc si in alte orase din tara. Zeci de persoane au protestat de Ziua Nationala si la Cluj-Napoca: Vrem o Romanie europeana, in care coruptii sa nu aiba putere.

LIVE/VIDEO-TEXT Peste 2.000 de oameni la protestul din Piata Victoriei din Capitala: Centenar fara tlhar! / Manifestatii anuntate si n orasele din tara

Protest in Bucuresti de 1 Decembrie. Peste 2. 000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, manifestatia fiind anuntata pe retelele de socializare. Proteste sunt anuntate si in orasele din tara. 48 in Piata la aceasta ora mai sunt cateva sute de persoane care inca protesteaza, in ciuda frigului patrunzator. Nu vrem sa fim o natie de hoti, se scandeaza. 17 Dupa momentul tricolorului, numerosi manifestanti au inceput sa plece. 11 Se scandeaza Analfabeta si Centenar fara talhar19. 02 Manifestantii au format tricolorul cu ajutorul cartoanelor colorate si a lanternelor de la telefoane. 43 Aproximativ 2. 000 de manifestanti la aceasta ora18:25 Numarul manifestantilor a crescut, peste 1. 10 Manifestantii scandeaza in continuare Demisia, precum si M*** PSD. Traficul se desfasoara normal in Piata Victoriei. Prezenta modesta a jandarmilor, fara tinuta de interventie.

FOTO VIDEO Peste 2.000 de oameni la protestul din Piata Victoriei din Capitala: Demisia, Centenar fara tlhar!

Protest in Bucuresti de 1 Decembrie. Peste 2. 000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, manifestatia fiind anuntata pe retelele de socializare. Proteste au fost anuntate si in alte orase din tara. Zeci de persoane au protestat de Ziua Nationala si la Cluj-Napoca: Vrem o Romanie europeana, in care coruptii sa nu aiba putere20. 20 in Piata Victoriei mai sunt in jur de 100 de manifestanti. Protestul s-a stins19. 48 in Piata la aceasta ora mai sunt cateva sute de persoane care inca protesteaza, in ciuda frigului patrunzator. Nu vrem sa fim o natie de hoti, se scandeaza. 17 Dupa momentul tricolorului, numerosi manifestanti au inceput sa plece. 11 Se scandeaza Analfabeta si Centenar fara talhar19. 02 Manifestantii au format tricolorul cu ajutorul cartoanelor colorate si a lanternelor de la telefoane.

La multi ani in UE, Romania! E timpul sa scapi de hoti!. Sute de oameni protesteaza in Piata Victoriei

Sute de romani au ales sa sarbatoreasca Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri, protestand in Piata Victoriei. Oamenii sustin ca e un moment cum nu se poate mai potrivit sa reafirme valorile in care.

Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au adunat, sambata, incepand cu ora 17,00, in Piata Victoriei, protestand impotriva Guvernului si afisand pancarte cu mesajul Uniti. Protestul se desfasoara sub sloganul.

La multi ani in UE, Romania! E timpul sa scapi de hoti!. Sute de oameni, la protest in Piata Victoriei (VIDEO)

Sute de romani au ales sa sarbatoreasca Ziua Nationala si Centenarul Marii Uniri, protestand in Piata Victoriei. Oamenii sustin ca e un moment cum nu se poate mai potrivit sa reafirme valorile in care.

Protestatarii care au venit in Piata Victoriei au format un drapel din cartoane colorate

Cateva sute de persoane s-au adunat, sambata, incepand cu ora 17,00, in Piata Victoriei, protestand impotriva Guvernului si afisand pancarte cu mesajul Uniti. Protestul se desfasoara sub sloganul.

Tudor Chirila, live de la protestul din Piata Victoriei: Nu suntem o Romanie unita, ci dezbinata de hotii pe care i-am lasat sa ne conduca VIDEO

Actorul si cantaretul Tudor Chirila a transmis un mesaj din Piata Victoriei, unde protesteaza alaturi de alte cateva sute de persoane impotriva Guvernului. Artistul este de parere ca de 1 Decembrie Romania este dezbinata de hoti pe care i-am lasat sa ne conduca si crede ca romanii se afla in fata unei decizii importante.

FOTO A fost aprins iluminatul de sarbatori in centrul Timisoarei. Spectacol de Centenar in Piata Victoriei

Evenimentele dedicate Centenarului Unirii, la Timisoara, au continuat, sambata seara, cu deschiderea Targului de Craciun si aprinderea iluminatului de sarbatori in Piata Victoriei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )