Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIVETEXT Eurovision 2015: Piesa Romaniei a fost aplaudata de publicul din Viena

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Eurovision 2015: Piesa Romaniei a fost aplaudata de publicul din Viena

Finala Eurovision 2015 are loc in aceasta seara, pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei. Trupa Voltaj, care reprezinta Romania in finala Eurovision 2015, a evoluat de pe pozitia 20. Pentru cele mai importante momente ale show-ului si pentru a afla numele castigatorului celei de-a 60-a editii a concursului cantecului european ramaneti pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Eurovision 2015 finala: Romania nu e printre favorite. Ce sanse are Voltaj

Finala Eurovision 2015 are loc in aceasta seara, pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei. Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania in finala Eurovision 2015, va evolua de pe pozitia 20. Pentru cele mai importante momente ale show-ului si pentru a afla numele castigatorului celei de-a 60-a editii a concursului cantecului european ramaneti pe adevarul. ro.

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

Trupa Voltaj s-a CALIFICAT in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, informeaza Mediafax.

Eurovision 2015 finala: Vedetele din Romania sustin trupa Voltaj. Cum se poate vota piesa De la capat

Finala Eurovision 2015. Personalitati din Romania isi unesc fortele in ziua finalei Eurovision 2015, pentru a-i sustine pe reprezentantii tarii noastre, trupa Voltaj.

Eurovision 2015:FADERE indeamna romanii din strainatate sa voteze piesa trupei Voltaj: Sa ne comportam la fel ca la alegerile din noiembrie 2014

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) sustine trupa Voltaj in concursul Eurovision 2015, indemnandu-i pe romanii care locuiesc in afara tarii sa voteze piesa De la capat/ All over again in finala ce se va desfasura pe 23 mai, la Viena.

Finala Eurovision 2015: Vedetele din Romania sustin trupa Voltaj. Cum se poate vota piesa De la capat

Personalitati din Romania isi unesc fortele in ziua finalei Eurovision 2015, pentru a-i sustine pe reprezentantii tarii noastre, trupa Voltaj.

Eurovision 2015 finala: Votul pentru marele castigator a inceput LIVETEXT

Finala Eurovision 2015 are loc in aceasta seara, pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei. Trupa Voltaj, reprezentanta Romania in finala Eurovision 2015, a evoluat de pe pozitia 20. Pentru cele mai importante momente ale show-ului si pentru a afla numele castigatorului celei de-a 60-a editii a concursului cantecului european ramaneti pe adevarul. ro.

Eurovision 2015, cu piese pe teme sociale: Voltaj, numarul 20 pe scena

Finala Eurovision a inceput cu imnul Uniunii Europene, Oda bucuriei. Anul acesta, Australia este invitata speciala, iar concursul se transmite si in China. Maraaya, reprezentanta Sloveniei, a deschis oficial partea muzicala a finalei, cu piesa Here for You.

EUROVISION 2015: Tarile calificate dupa a doua semifinala

Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan si Suedia s-au calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, joi seara, de a doua semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, potrivit Mediafax. Cele zece tari calificate in semifinala de joi seara se alatura altor zece tari calificate in prima semifinala, care a avut loc marti seara, printre care s-a numarat si Romania, reprezentata de trupa Voltaj, cu piesa De la capat/ All Over Again.

Eurovision 2015. Mihai Traistariu comenteaza prima semifinala: Show-ul Romaniei nu m-a dat pe spate. Ce spune artistul despre esecul Moldovei

Eurovision 2015. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat prestatia trupei Voltaj, care a reusit sa-si asigure un loc in finala Eurovision 2015, fiind de parere ca a cantat fara greseala, dar show-ul a fost banal. De asemenea, artistul a considerat nedreapta eliminarea Moldovei din competitie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )