Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trupa Voltaj s-a CALIFICAT in finala Eurovision 2015

România Liberă România Liberă,
Trupa Voltaj s-a CALIFICAT in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Trupa Voltaj s-a calificat in finala Eurovision 2015

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din capitala Austriei.

Voltaj s-a calificat in finala EUROVISION

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2015, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, marti seara, de prima semifinala, care s-a desfasurat pe scena Wiener Stadhalle, din.

Romania s-a calificat in finala Eurovision

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision, dupa prima semifinala a concursului cantecului european, ce a avut loc marti, la Wiener Stadthalle, anunta Agerpres.

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision (VIDEO)

Romania s-a calificat, marti, la finala Eurovision, fiind reprezentanta de trupa Voltaj, informeaza Agerpres. Prima semifinala a concursului cantecului european a avut loc la Wiener Stadthalle, in Viena. in.

Cum a reactionat Calin Goia dupa ce s-a calificat in finala Eurovision

Calin Goia, alaturi de colegii lui din trupa Voltaj, au jubilat de fericire aseara dupa ce au aflat ca s-au calificat in finala Eurovision. Iata ce a declarat artistul.

Eurovision 2015. Voltaj duce Romania in finala

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, a trecut de prima semifinala dupa exprimarea voturilor si merge in finala Eurovision 2015. Pe de alta parte, Modova nu a primit suficiente voturi si rateaza finala.

Eurovision 2015. Mihai Traistariu comenteaza prima semifinala: Show-ul Romaniei nu m-a dat pe spate. Ce spune artistul despre esecul Moldovei

Eurovision 2015. Mihai Traistariu, reprezentant al Romaniei la Eurovision 2006, a comentat prestatia trupei Voltaj, care a reusit sa-si asigure un loc in finala Eurovision 2015, fiind de parere ca a cantat fara greseala, dar show-ul a fost banal. De asemenea, artistul a considerat nedreapta eliminarea Moldovei din competitie.

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, mesaj EMOTIONANT dupa calificarea in finala

Reprezentanta Romaniei la concursul muzical Eurovision 2015, trupa Voltaj, le-a multumit sustinatorilor pe pagina lor de Facebook, dupa ce s-au calificat in finala concursului.

incepe Eurovision 2015. Trupa Voltaj afla astazi daca ajunge in finala

Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2015, va intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a concursului muzical, care are loc marti, in Viena. Spectacolul va fi difuzat in direct de postul public, la ora 22.

Eurovision 2015, semifinala 1: Voltaj lupta in aceasta seara pentru un loc in finala. Tarile concurente si ordinea intrarii

Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta Romaniei, intra pe pozitia a 15-a in prima semifinala a Eurovision 2015, care va avea loc in aceasta seara la Viena, de la ora 22:00, la TVR 1. Eduard Romanyuta, reprezentantul Republicii Moldova, va intra primul in concurs in aceeasi semifinala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )