Libnet.ro
UNICEF

13:15

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 2-1 / Surpriza mare la Londra - Petra Kvitova a fost eliminata!

Hotnews Hotnews,
 LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 2-1 / Surpriza mare la Londra - Petra Kvitova a fost eliminata!

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara (dupa ora 19:00)

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

LIVE Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o echipa din afara sutei mondiale.

Asa am trait: Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara 6-4 6-2

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o jucatoare de pe locul 100 mondial.

Wimbledon: Programul de marti al sportivilor din Romnia - Simona Halep vs Kurumi Nara se va juca n jurul orei 19:00

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in turul II la Wimbledon. Romanca a trecut la pas de japoneza Kurumi Nara

Simona Halep 1 WTA) a reusit, marti, sa se califice in turul al doilea al turneului de Grad Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut de japoneza Kurumi Nara 100 WTA) in doua seturi, cu scorul de 6-2,.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

Halep, avantaj urias: Simona va intalni la Wimbledon o adversara care abia vede dincolo de fileu. Cine e Kurumi Nara

Simona Halep va debuta, astazi dupa ora 19. 00, Eurosport), la Wimbledon 2018 si va avea un avantaj inedit in fata adversarei sale: cel al inaltimii!.

Victorie fantastica a Simonei Halep la Wimbledon: a rezolvat rapid meciul cu japoneza Kurumi Nara din primul tur

Simona Halep a depasit fara probleme primul tur de la Wimbledon, 6-2, 6-4 cu japoneza Kurumi Nara. A doua veste buna este ca traseul Simonei spre fazele superioare nu mai pare atat de greu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )