Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep s-a calificat in turul II la Wimbledon. Romanca a trecut la pas de japoneza Kurumi Nara

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul II la Wimbledon. Romanca a trecut la pas de japoneza Kurumi Nara

Simona Halep 1 WTA) a reusit, marti, sa se califice in turul al doilea al turneului de Grad Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut de japoneza Kurumi Nara 100 WTA) in doua seturi, cu scorul de 6-2,. continuă pe B1

WTA: Cum poate ramne Simona Halep lider mondial dupa Wimbledon - Doua jucatoare o pot detrona pe romnca

Al treilea turneu de Grand Slam al anului se va desfasura in perioada 2-15 iulie, iar la finalul celor doua saptamani de intreceri Simona Halep poate pierde locul unu in clasamentul WTA. Doar Caroline Wozniacki 2 WTA) si Sloane Stephens 4 WTA) o pot detrona pe Simona Halep de pe cea mai inalta treapta a podiumului. Pentru a fi sigura de prima pozitie in ierarhia mondiala, Halep trebuie sa ajunga in finala de la Wimbledon.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

Simona Halep, victorie fara emotii la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe japoneza.

S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

Simona Halep 1 WTA, 26 de ani) debuteaza la Wimbledon, in jurul orei 19:00, impotriva japonezei Kurumi Nara 26 de ani, 100 WTA). Campioana de la Roland Garros a recunoscut mesajul transamt pe care Darren Cahill i.

Calcule: Cum isi poate apara Simona Halep primul loc WTA la Wimbledon

Simona Halep abordeaza turneul de la Wimbledon din postura de lidera a ierarhiei mondiale, dar poate pierde aceasta pozitie in functie de jocul rezultatelor.

Simona Halep, primele declaratii dupa meciul din turul I de la Wimbledon. Ce spune romanca de marile surprize de pe sfertul ei de tablou

Simona Halep s-a aratat, marti, foarte bucuroasa de faptul ca a reusit calificarea in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, subliniind ca nu e usor sa te impui in primul meci jucat dupa castigarea un.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara 6-2, 6-4 / Pe repede nainte n turul doi

Simona Halep a facut cu lejeritate trecerea de la zgura la iarba, liderul mondial trecand intr-o ora si 17 minute de Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) in primul tur de la Wimbledon 6-2, 6-4). Simona a fost in control, a avut atitudinea corespunzatoare, a aratat rautate pe faza ofensiva, a venit de zece ori la fileu !) si a servit cu multa incredere. Pentru Halep urmeaza un meci cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )