Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVEVIDEO Candidatii pentru sefia DIICOT sustin astazi interviurile la Ministerul Justitiei

Hotnews Hotnews,
 LIVEVIDEO Candidatii pentru sefia DIICOT sustin astazi interviurile la Ministerul Justitiei

Cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare la selectia pentru numirea procurorului-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sustin, vineri, interviurile la Ministerul Justitiei. Este vorba despre Teodor Nita, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea si Daniel Horodniceanu. continuă pe Hotnews

Cei cinci candidati la sefia DIICOT sustin astazi interviurile VIDEO

Cei cinci candidati la conducerea DIICOT sunt programati sa sustina azi interviurile, informeaza New.

Ministerul Justitiei sustine interviurile pentru sefia DIICOT. Care sunt candidatii (LIVE - VIDEO)

Ministerul Justitiei incepe, vineri, interviurile pentru sefia DIICOT cu cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare. Candidatii sunt: Teodor Nita Ioana Bogdana.

Cei cinci candidati la sefia DNA sustin astazi interviurile LIE VIDEO

Cei cinci candidati la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) sunt programati sa sustina astazi interviurile. Printre acestia se afla si actualul sef al DNA, Calin Nistor.

Candidatii la conducerea DIICOT sustin azi interviurile

Cei cinci candidati la conducerea DIICOT sunt programati sa sustina vineri interviurile. Printre acestia se afla procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu, dar si fostul sef al institutiei, Daniel Horodniceanu, care candideaza si pentru conducerea Parchetului General.

Candidatii la sefia DNA sustin interviurile. Unul dintre concurenti s-a retras din cursa. Anuntul ministrului Justitiei

UPDATE:Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat ca unul dintre candidatii la sefia DNA l-a informat ca se retrage din cursa. Este vorba despre Ionut Botnaru. S-au terminat interviurile pentru.

Ministerul Justitiei incepe interviurile cu candidatii la sefia DIICOT

Ministerul Justitiei incepe interviurile cu candidatii la sefia Parchetului General

Patru dintre cei opt candidati care au indeplinit conditiile de participare la selectia pentru numirea procurorului-sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sustin, marti, interviurile la Ministerul Justitiei.

VIDEO UPDATE Runda a doua de interviuri pentru sefia Parchetului General a avut loc miercuri. Cine ar fi favorit pentru functia de procuror general Declaratiile candidatilor

Ultimii patru candidati din cei opt care s-au inscris in cursa pentru functia de procuror general au sustinut, miercuri, interviurile in fata comisiei conduse de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Printre acestia s-a numarat si Horatiu Radu, unul dintre favoritii la functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. El a sustinut ca si-ar dori lamurirea dosarelor istorice si ca ar vrea sa nu devina istorice si cauze precum 10 august sau dosarul disjuns din Colectiv. Procurorul Daniel Horodniceanu, unul dintre cei audiati astazi, a spus la randul sau ca Ministerul Public gestioneaza acum aproape 1, 75 de milioane de dosare, ceea ce inseamna ca 1 din 6 romani ar fi implicat intr-un caz penal, astfel ca este necesara o strategie a procurorului general privind resursele umane.

Candidat pentru sefia Parchetului General: inscrierea aici presupune erodarea propriei imagini

Adjunctul procurorului general, Razvan Horatiu Radu, candidat la sefia Parchetului General, afirma c.

Daniel Horodniceanu, la interviul pentru sefia Parchetului General: Unul din sase romani e implicat intr-un dosar penal

Procurorul Daniel Horodniceanu a declarat, miercuri, la interviul sustinut pentru numirea sefului Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca la Ministerul Public sunt in prezent 1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )