Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cei cinci candidati la sefia DIICOT sustin astazi interviurile VIDEO

România Liberă România Liberă,
Cei cinci candidati la sefia DIICOT sustin astazi interviurile VIDEO

Cei cinci candidati la conducerea DIICOT sunt programati sa sustina azi interviurile, informeaza New. continuă pe România Liberă

Cei cinci candidati la sefia DNA sustin astazi interviurile LIE VIDEO

Cei cinci candidati la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) sunt programati sa sustina astazi interviurile. Printre acestia se afla si actualul sef al DNA, Calin Nistor.

LIVEVIDEO Candidatii pentru sefia DIICOT sustin astazi interviurile la Ministerul Justitiei

Cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare la selectia pentru numirea procurorului-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) sustin, vineri, interviurile la Ministerul Justitiei. Este vorba despre Teodor Nita, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea si Daniel Horodniceanu.

Candidatii la conducerea DIICOT sustin azi interviurile

Cei cinci candidati la conducerea DIICOT sunt programati sa sustina vineri interviurile. Printre acestia se afla procurorul sef adjunct al DIICOT Giorgiana Hosu, dar si fostul sef al institutiei, Daniel Horodniceanu, care candideaza si pentru conducerea Parchetului General.

Ministerul Justitiei sustine interviurile pentru sefia DIICOT. Care sunt candidatii (LIVE - VIDEO)

Ministerul Justitiei incepe, vineri, interviurile pentru sefia DIICOT cu cei cinci candidati care au indeplinit conditiile de participare. Candidatii sunt: Teodor Nita Ioana Bogdana.

Candidatii la sefia DNA sustin interviurile. Unul dintre concurenti s-a retras din cursa. Anuntul ministrului Justitiei

UPDATE:Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat ca unul dintre candidatii la sefia DNA l-a informat ca se retrage din cursa. Este vorba despre Ionut Botnaru. S-au terminat interviurile pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )