Libnet.ro
UNICEF

18:00

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Antena3 Antena3,
Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani. continuă pe Antena3

Livia Stanciu, numita de Iohannis judecator la CCR

Sefa Instantei Supreme, Livia Stanciu, a fost numita, joi, de presedintele Klaus Iohannis, in functia de judeccator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

Livia Stanciu, numita judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a fost numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie, decretul in acest sens fiind semnat de presedintele Klaus Iohannis.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Deputatul Marian Enache, sustinut de PSD, votat de Senat judecator la Curtea Constitutionala

Senatorii l-au votat in plen pe deputatul Marian Enache fost UNPR, in trecut FSN si PDSR), sustinut de PSD, pentru a ocupa mandatul de judecator la Curtea Constitutionala din partea Senatului care ramane vacant dupa expirarea mandatului lui Valentin Puskas. Enache este in prezent deputat neafiliat, dupa ce a demisionat din UNPR in luna martie. El a fost deputat FSN in 1990-1992 si PDSR in 1996-2000. Vezi in text si scandalul din Comisia Juridica.

Mica lume a Statului de Drept: Livia Stanciu, cea care a amanat procesul de incompatibilitate a lui Iohannis, rasplatita de seful statului cu o numire la CCR

O stire soc a venit joi dupa amiaza din lumea inchisa a justitiei romanesti. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a sefei de la inalta Curte, Livia Stanciu, in.

Presedintele Curtii Supreme, Livia Stanciu, despre primarii acuzati de coruptie care au fost realesi: Nu mi se pare o normalitate

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat marti ca realegerea in functii a unor primari care au probleme cu justitia nu este un lucru normal.

PSD nu propune pe nimeni la Curtea Constitutionala

Liviu Dragnea a declarat astazi ca Partidul Social Democrat PSD) nu propune pe nimeni la Curtea Constitutionala, ci il va sustine pe unul dintre cei care isi depun candidatura.

Klaus Iohannis, atacat dur. A fost prea lacom si s-a grabit

Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis a comis o greseala majora care a costat Partidul National Liberal alegerile locale. Toata lumea considera ca in noiembrie, domnul Iohannis a.

Klaus Iohannis, in Luxemburg: Va invit sa descoperiti Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a pledat luni pentru aprofundarea colaborarii romano-luxemburgheze, subliniind si importanta dezvoltarii relatiile interumane. Este deosebit de important sa dezvoltam relatiile interumane. Acest tip de contacte ar trebui sa fie aprofundate in continuare, deoarece, pe termen lung, vor defini relatiile bilaterale dintre Romania si Luxemburg. Astfel, ar trebui sa incurajam comunitatea de afaceri, savantii si cercetatorii, comunitatile din tarile noastre sa colaboreze la un nivel si mai avansat. Va invit sa descoperiti Romania, a declarat Iohannis, la Primaria orasului Luxemburg, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2387 seconds )