Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

B1 B1,
Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia. continuă pe B1

Livia Stanciu, numita judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a fost numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie, decretul in acest sens fiind semnat de presedintele Klaus Iohannis.

Livia Stanciu, numita de Iohannis judecator la CCR

Sefa Instantei Supreme, Livia Stanciu, a fost numita, joi, de presedintele Klaus Iohannis, in functia de judeccator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

ALDE cere demisia Liviei Stanciu de la conducerea inaltei Curti de Casatie si Justitie: in momentul in care sefa iCCJ iese public si critica votul romanilor, atunci este cu adevarat o problema!

Reprezentantii ii cer demisia sefie inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, dupa ce aceasta a declarat ca nu i se pare normal faptul ca la alegerile locale au fost votati candiati cu.

Mica lume a Statului de Drept: Livia Stanciu, cea care a amanat procesul de incompatibilitate a lui Iohannis, rasplatita de seful statului cu o numire la CCR

O stire soc a venit joi dupa amiaza din lumea inchisa a justitiei romanesti. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a sefei de la inalta Curte, Livia Stanciu, in.

Un judecator CCR, declaratii scandaloase la adresa romanilor. Radu Tudor: Genul acesta de afirmatii duc Romania intr-o zona nefrecventabila

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat marti ca realegerea in functii a unor primari care au probleme cu justitia nu este un lucru normal. Mie nu mi se pare o normalitate.

Presedintele Curtii Supreme, Livia Stanciu, despre primarii acuzati de coruptie care au fost realesi: Nu mi se pare o normalitate

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat marti ca realegerea in functii a unor primari care au probleme cu justitia nu este un lucru normal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )