Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende. continuă pe Adevărul

Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Revenirea Regelui Mihai in Romania dupa caderea comunismului, prezentarea nepotului Nicolae in fata unui milion de oameni, intalnirile cu presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu, discursul din plenul Parlamentului - toate sunt momente istorice al caror protagonist a fost Regele Mihai. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente decisive in istoria Romaniei, suprinse de Agerpres.

GROTESC: Dragnea se catara pe cadavrul Regelui Mihai ca sa respire

Liviu Dragnea s-a folosit de un artificiu de imagine de-a dreptul grotesc pentru a scapa de umilinta si ridicolul de care s-ar fi umplut la protestele impotriva asa-zisului stat paralel. Dupa ce a fost.

Ilie Nastase a povestit detalii nestiute din viata Regelui Mihai

Regele Mihai I, fostul suveran al Romaniei, a murit marti la varsta de 96 de ani la resedinta din Elvetia si va fi inmormantat in noua catedrala de la Curtea de.

Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai: Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta

Ziaristul Liviu Avram, de la Adevarul, considera ca ideea primarului Gabriela Firea de a schimba numele Pietei Victoria in Piata Regelui Mihai este cel putin neinspirata, in conditiile in care o Piata a Regelui exista deja, la circa 800 de metri distanta, unde se afla si un bust al fostului monarh.

FOTO Vizitele Regelui Mihai la Alba Iulia, orasul incoronarii. Cum a ajuns monarhul de doua ori in orasul Marii Uniri la volanul masinii sale

Regele Mihai a murit. Regele Mihai a vizitat, dupa Revolutia din Decembrie 1989, de trei ori Alba Iulia si o data o localitate de langa Sebes. Prima vizita a avut loc in 1997, iar celelalte in 2006 si 2007. Ultimul monarh din tarile Europei de Est s-a stins din viata marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani, dupa o lunga suferinta.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

Liviu Avram: Prostia Olgutei Vasilescu nu e doar bubuitoare, ci si agresiva (FOTO)

Jurnalistul Liviu Avram a declarat pe pagina sa de Facebook ca prostia Olgutei Vasilescu nu este doar bubuitoare, dar si incredibil de agresiva. Acesta spune ca ministrul a revenit asupra teoriei.

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla. A trecut peste dezamagiri si a devenit avocatul Romaniei in efortul de integrare in UE

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si-a exprimat marti, intr-o postare pe blogul personal, regretul fata de disparitia regelui Mihai, despre care a spus ca si-a facut datoria cu onoare si a luat decizii determinante pentru viitorul tarii. Iliescu a amintit si de faptul ca relatia sa cu Regele Mihai nu a fost simpla, dar a pus acest lucru pe seama vremurilor agitate ale inceputului tranzitiei.

Gabriela Firea propune ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, propune ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai I. A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi in continuare far calauzitor si reper.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )