Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea acuza guvernul Ciolos ca nu a respectat legea privind achizitionarea corvetelor: Procedura trebuie reluata pentru ca procedura precedenta nu a indeplinit conditiile legale (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea acuza guvernul Ciolos ca nu a respectat legea privind achizitionarea corvetelor: Procedura trebuie reluata pentru ca procedura precedenta nu a indeplinit conditiile legale (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat intr-o declaratie de presa sustinuta la Parlament ca procedura privind achizitionarea corvetelor pentru Armata Romana va fi reluata pe motiv ca. continuă pe B1

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Guvernul nu este sub tutela. Liviu Dragnea sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier si presedinte al PSD, Adrian Nastase, a lansat luni seara intr-o emisiune televizata mai multe critici la adresa actualului lider social-democrat, Liviu Dragnea, caruia i-a cerut sa.

Evenimentul zilei: George Maior, Florian Coldea, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Gabriel Oprea jucau tenis la o vila a SRI. La zilele de nastere ale lui Florian Coldea ar fi participat politicieni, sefa DNA sau membri CSM

Fostul direct al SRI, George Maior, fostul sau prim-adjunct, Florian Coldea, fostul prim-ministrul Victor Ponta, Gabriel Oprea, Vasile Dancu si actualul lider al PSD Liviu Dragnea ar fi jucat tenis impreuna si ar fi pus tara la cale, la o baza sportiva a armatei si la un sediu conspirativ SRI, acuza Evenimentul zilei.

Liviu Dragnea ii ia apararea guvernatorului BNR, dupa dezvaluirile din Romania Libera: Am vazut cum Mugur Isarescu este atacat, nu mi se pare in regula. Nu vreau schimbarea lui, dimpotriva, il sustin asa cum am mai facut-o

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Romania Tv, ca nu a putut ignora atacurile impotriva Bancii Nationale a Romaniei, fapte care duc la schimbarea cursului de schimb, asa cum s-a putut observa zilele trecute. Dragnea a negat ca si-ar dori sa-l schimbe pe guvernatorul Mugur Isarescu, afirmand ca va continua sa il sustina.

Liviu Dragnea se apara: Am jucat tenis de multe ori la baza Pescariu. Niciodata nu au fost prezenti nici George Maior, nici Florian Coldea

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca a jucat tenis pe mai multe terenuri din Bucuresti si din tara, printre care si pe baza Pescariu. Cu toate acestea, social-democratul afirma ca nu a facut acest lucru in compania lui Gorge Maior, a lui Florian Coldea, a generalului Marian Hapau sau a lui Gabriel Oprea.

Scandal in plenul Parlamentului la Ora premierului: Liviu Dragnea i-a taiat microfonul Ralucai Turcan, iar deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost acuzat ca a injurat grupul USR (VIDEO)

Circ in Parlament la Ora Premierului. Parlamentarii s-au certat intre ei dupa ce Sorin Grindeanu a fost chemat sa dea explicatii in fata legislativului. Liviu Dragnea i-a taiat.

Avutia lui Liviu Dragnea, de la debutul in politica pana in prezent. Cum i s-a evaporat din declaratia de avere conacul ridicat pe patru locuri de casa

Potrivit declaratiei oficiale de avere, Liviu Dragnea mai detine in prezent doar un apartament in orasul de bastina, Turnu Magurele, doua masini, cateva spatii comerciale in Teleorman si un teren.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi doreste ca sefii Camerelor sa primeasca informatii clasificate, asemenea prim-ministrului: Suntem si noi pe acolo, printr-o institutie, care cica e autoritatea suprema din punct de vedere al legiferarii

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, la postul Romania TV, ca ar dori ca sefii celor doua Camere ale Parlamentului sa primeasca informatii clasificate la nivelul prim-ministrului.

Liviu Dragnea: Eu i-am spus lui Sorin Grindeanu ca e bine sa-l sune pe presedintele Klaus Iohannis sa se vada

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul unei emisiuni televizate ca el a avut initiativa recentei intalniri dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele Klaus Iohannis,.

Liviu Dragnea: Eu si Sorin Grindeanu suntem foarte buni prieteni acum si vom fi foarte buni prieteni

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si lider al social-democratilor, a reiterat ca este foarte bun prieten cu prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, atat timp cat acesta indeplineste programul de guvernare, ceea ce este valabil pentru orice ministru.

Senatul a votat Legea privind executarea pedepselor

Senatorii au votat astazi, cu 113 voturi pentru si un singur vot impotriva modificarile la Legea privind executarea pedepselor, stabilind ca detinutilor care stau in conditii necorespunzatoare sa li se reduca pedeapsa cu trei zile pe luna, iar spatiul necorespunzator de detentie a fost definit ca mai mic de patru metri patrati de persoana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )