Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea: Eu si Sorin Grindeanu suntem foarte buni prieteni acum si vom fi foarte buni prieteni

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Eu si Sorin Grindeanu suntem foarte buni prieteni acum si vom fi foarte buni prieteni

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si lider al social-democratilor, a reiterat ca este foarte bun prieten cu prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, atat timp cat acesta indeplineste programul de guvernare, ceea ce este valabil pentru orice ministru. continuă pe România Liberă

Eu cu Grindeanu suntem foarte buni prieteni; daca nu indeplineste programul de guvernare, nu vom mai fi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi, la Romania TV, relatia sa cu premierul Sorin Grindeanu, afirmand ca este foarte bun prieten cu el, dar acest lucru se va schimba daca seful Executivului nu va respecta programul de guvernare, si a precizat ca nu se refera la schimbarea lui din functie.

Dragnea: Eu cu Grindeanu suntem foarte buni prieteni. Daca nu indeplineste programul de guvernare, nu vom mai fi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi, la Romania TV, relatia sa cu premierul Sorin Grindeanu, afirmand ca este foarte bun prieten cu el, dar acest lucru se va schimba daca seful Executivului nu va respecta programul de guvernare, si a precizat ca nu se refera la schimbarea lui din functie.

Dragnea: Eu cu Grindeanu vom fi foarte buni prieteni, atat timp cat premierul va respecta programul de guvernare

Liviu Dragnea a declarat ca este foarte bun prieten cu Sorin Grindeanu, dar acest lucru se va schimba daca premierul nu va respecta programul de guvernare. Cred ca toata energia, si toata pricperea, si a.

Liviu Dragnea: Eu i-am spus lui Sorin Grindeanu ca e bine sa-l sune pe presedintele Klaus Iohannis sa se vada

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul unei emisiuni televizate ca el a avut initiativa recentei intalniri dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele Klaus Iohannis,.

Sorin Grindeanu: Victor Ponta trebuie sa ramana in PSD. Eu cred ca asa se va si intampla (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit miercuri despre declaratia lui Victor Ponta, conform careia intentioneaza sa ii trimita o demisie in alb din PSD lui Liviu Dragnea. Grindeanu a spus ca el co.

Sorin Grindeanu spune ca Bruxellesul s-a gandit la un calendar foarte clar care arata ce are Romania de facut

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu a declarat ca la nivelul grupului de lucru pe Mecanismul de Verificare si Cooperare de la Bruxelles s-a stabilit un calendar foarte clar care spune concret.

NEWS ALERT. Victor Ponta, demisie in alb din PSD. Tensiunile dintre fostul premier si Liviu Dragnea s-au accentuat in ultima perioada. Reactia sefului PSD si a premierului Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, miercuri dimineata, ca isi va depune demisia in alb din PSD, formatiune in care a detinut functia de presedinte, inainte ca postul sa fie preluat de Liviu Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi doreste ca sefii Camerelor sa primeasca informatii clasificate, asemenea prim-ministrului: Suntem si noi pe acolo, printr-o institutie, care cica e autoritatea suprema din punct de vedere al legiferarii

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, la postul Romania TV, ca ar dori ca sefii celor doua Camere ale Parlamentului sa primeasca informatii clasificate la nivelul prim-ministrului.

Liviu Dragnea, la instanta suprema, despre sentinta in dosarul Referendumului: Un om care a fost condamnat are dreptul sa stie pentru ce a fost condamnat. imi pierd speranta foarte greu. Cred cu tarie in nevinovatia mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns marti dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ), acolo unde judecatorii urmeaza sa dezbata contestatia la executare pe care a depus-o impotriva condamnarii la doi ani de inchisoare cu suspendare primita in dosarul Referendumul, potrivit Agerpres.

Premierul Sorin Grindeanu la Radio Romania: Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae / Intra in dezbatere publica proiectul Legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti la Radio Romania Actualitati ca Guvernul nu sustine amendamentele depuse de Serban Nicolae la legea gratierii, amendamente care ar duce la gratierea coruptilor. Grindeanu a mai spus in emisiunea moderata de Alexandra Andon ca Executivul va pune in dezbatere publica in aceasta saptamana proiectul legii preventiei, care va reglementa modul in care institutii precum Fiscul, Inspectia Muncii sau Autoritatea Sanitar-Veterinara lucreaza cu contribuabilii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )