Libnet.ro
UNICEF

23:01

Liviu Dragnea, amenintat de Sorin Grindeanu

B1 B1,
Liviu Dragnea, amenintat de Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a plecat de la Palatul Victoria dupa o serie de certuri cu cei din conducerea PSD. Acesta a fost scos din functie prin motiune de cenzura. La scurt timp dupa acest. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, prima declaratie dupa demitere: Dragnea conduce PSD intr-un mod defectuos

Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune ca nu este un bun lider si conduce partidul intr-un mod defectuos. Totodata, Grindeanu crede ca la viitoarele.

Sorin Grindeanu: Nu am stiut de raportul DGPI referitor la Dragnea, dar nu ma mai surprinde nimic/ Dragnea, care e un luptator impotriva sistemului, nu a facut nicio lege in 5 luni/ De ce nu a numit premierul o conducere la DGPI

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca nu a stiut despre raportul DGPI referitor la Liviu Dragnea. Grindeanu mai spune ca nu a numit o conducere la DGPI fiindca ministerul de Interne trebuia sa faca o propunere, dar ea nu a mai venit.

Sorin Grindeanu: Darius Valcov are birou in sediul Guvernului / Fostul premier, despre ce i-a lipsit pentru a ramane in functie: Pupincurismul

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat intr-un interviu acordat vineri agentiei Mediafax ca fostul ministru de Finante Darius Valcov are birou in sediul Guvernului.

VIDEO. Fostul premier Sorin Grindeanu sustine ca Tudorel Toader e altul, fata de cel pe care l-a numit la Justitie. Replica ministrului: Alt om fata de cel dorit de unii

Fostul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Tudorel Toader, este alta persoana decat cel pe care l-a propus la Justitie.

Fostul premier Sorin Grindeanu: PSD are nevoie de o schimbare de leadership. Cand nu-ti convine ceva, excluzi, tai, rupi. Nu in forma asta se conduce un partid

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca PSD nu necesita o reforma, la acest moment, ci o schimbare de lidership.

VIDEO. Fostul premier Sorin Grindeanu: PSD are nevoie de o schimbare de leadership. Cand nu-ti convine ceva, excluzi, tai, rupi. Nu in forma asta se conduce un partid

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca PSD nu necesita o reforma, la acest moment, ci o schimbare de lidership.

Sorin Grindeanu: inteleg ca Valcov are sediul in Guvern. E foarte inventiv

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, ar avea birou in sediul Guvernului.

Sorin Grindeanu a dezvaluit cum a ajuns Tudorel Toader la Ministerul Justitiei

Fostul premier Sorin Grindeanu a dezvaluit cum a ajuns Tudorel Toader la Ministerul Justitiei, dar si despre cine a decis demiterea lui Florin Iordache dupa scandalul Ordonantei 13. Sorin Grindeanu spune ca el.

Sorin Grindeanu sare in apararea lui Ilie Nastase: E jenant ce i s-a intamplat. Ilie e o icoana a sportului mondial

Dupa ce Ilie Nastase ar fi fost interzis la turneul de la Wimbledon, Sorin Grindeanu a sarit in apararea sa. Potrivit digisport. ro, fostul premier al Romaniei considera ca organizatorii Grand.

Sorin Grindeanu, intrebat ce i-a lipsit ca sa reziste in functia de premier: Pe scurt, pupincurismul!

Fostul premier Sorin Grindeanu a precizat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca ceea ce i-a lipsit ca sa reziste la sefia Guvernului este pupincurismul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )