Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat sambata ca nu exista o situatie tensionata in interiorul PSD si ca nu crede ca i se va cere demisia din conducerea. continuă pe Antena3

Liviu Plesoianu, anunt despre relatia dintre viitorul ambasador SUA in Romania si Rudolph Giuliani. S-a terminat distractia

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a dezvaluit relatia dintre viitorul ambasador al SUA la Bucuresti si Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump si semnatarul scrisorii catre presedintele Iohannis. Viitorul.

Dragnea, anunt de ultima ora despre amnistie si gratiere: Guvernul trebuie sa vina cu ceva. Lucrurile nu pot ramane asa (VIDEO)

Ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere ar putea sa apara in scurt timp pe ordinea de zi a guvernului! Liviu Dragnea a anuntat, sambata seara dupa CEx-ul PSD, ca el i-a cerut premierului.

Liviu Dragnea, marele anunt privind alegerile prezidentiale: Va fi sustinut Tariceanu de catre PSD? (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la finalul CEx-ului PSD, ca in alegerile prezidentiale din 2019 coalitia PSD-ALDE va merge cu un candidat comun. in opinia mea trebuie sa adoptam hotararile .

Hans Klemm, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Am discutat multe lucruri. S-a pus accent pe relatia economica

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca a discutat miercuri cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre multe lucruri, accentul fiind pus pe relatia.

LIVE Text Liviu Dragnea, dupa CEx-ul PSD: Nu pot spune ceva rau despre Gabi Firea. Sper sa ii treaca supararea. Eu nu imi voi retrage sustinerea pentru ea

Presedintele PSD Liviu Dragnea face primele declaratii despre discutiile din CEx-ul PSD. Printre subiecte, referendumul si pesta porcina.

Liviu Dragnea: Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie

Referendumul pentru familie va fi organizat pe 7 octombrie, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, sambata, la finalul sedintei CExN de la Neptun. Am mai vorbit despre referendum . ) Am dat un vot in.

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA pregateste marea lovitura POLITICA! Un fost ministru PSD arunca BOMBA

Liderul PSD Constanta, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor, a declarat ca Liviu Dragnea are nevoie de un partid unit, sugerand ca doar in acest fel performanta electorala din 2016 va putea fi repetata.

Turcan: Plngerea penala mpotriva lui Liviu Dragnea ramne un demers valabil

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca depunerea unei plangeri penale impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea, reprezinta inca un demers valabil. Liderul liberal a sustinut ca Dragnea a incalcat legea, refuzand convocarea unei sesiuni parlamentare la solicitarea opozitie, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )