Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

B1 B1,
Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit. continuă pe B1

Piata neagra a locurilor de veci, vndute cu zeci de mii de euro. Reportaj cu CAMERA ASCUNSA

Lipsa acuta de locuri de veci in mai toate orasele tarii a dus la dezvoltarea unei piete negre a mormintelor extrem de profitabila. Locurile sunt vandute pe internet sau in poarta cimitirului, cu ajutorul administratorilor, la preturi exorbitante. Inspectorul Pro a surprins astfel de situatii scandaloase.

LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA, chiar in timpul nuntii! Pozitie transanta din GERMANIA impotriva PSD: Mi-e RUSINE

Noi critici la adresa PSD au fost lansate de socialistii germani, chiar in timpul nuntii fiului lui Liviu Dragnea. Mi-e rusine pentru asa-zisii social-democrati din Romania! a declarat Susanne Kastner,.

Liviu Dragnea, discutii cu Paul Stanescu si Florin Iordache n biroul sau

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, are la ora transmiterii acestei stiri, in biroul sau de la Palatul Parlamentului, o intalnire cu vicepremierul Paul Stanescu si cu presedintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justitiei, Florin Iordache, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

Liviu Dragnea l-a furat pe Florin Salam de la o alta nunta celebra: Cum a ajuns manelistul sa cante la Palatul Snagov si cati bani au aruncat PSD-istii pe dedicatii!

Prezenta lui Florin Salam la nunta fiului lui Liviu Dragnea, unde a animat atmosfera pana in zori, a atras atentia tuturor. Putini stiu insa ca pentru a putea canta la Palatul Snagov, Florin Salam a fost.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA pregateste marea lovitura POLITICA! Un fost ministru PSD arunca BOMBA

Liderul PSD Constanta, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor, a declarat ca Liviu Dragnea are nevoie de un partid unit, sugerand ca doar in acest fel performanta electorala din 2016 va putea fi repetata.

Turcan: Plngerea penala mpotriva lui Liviu Dragnea ramne un demers valabil

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca depunerea unei plangeri penale impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea, reprezinta inca un demers valabil. Liderul liberal a sustinut ca Dragnea a incalcat legea, refuzand convocarea unei sesiuni parlamentare la solicitarea opozitie, transmite Mediafax.

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Ambasadorul SUA, precizari IMPORTANTE dupa discutia cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm,a facut, joi, cateva precizarid espre discutia pe care a avut-o cu Liviu Dragnea. Am discutat multe lucruri, dar, dupa cum a spus el, a fos.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )