Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea anunta ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis, despre deplasarea presedintelui la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea anunta ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis, despre deplasarea presedintelui la Bruxelles

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri, la intrebarea unei ziariste, ca a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, legata de vizita pe care seful statului roman o efectueaza in acesta zi la Bruxelles. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o lege noua, mai moderna

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara trebuie initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, doua structuri extrem de respectate, au nevoie de o lege noua, mai moderna.

Liviu Dragnea: In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o legislatie mai moderna

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara ar trebui initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, doua structuri extrem de respectate, au nevoie de o legislatie noua, mai moderna.

Liviu Dragnea, intalnire privata la Cotroceni cu Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit intr-o declaratie data presei la Parlament ca a avut o convorbire privata cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni la finalul ceremoniei de.

Dragnea, ironic dupa discursul lui Iohannis: Nu putea sa rateze momentul...

Liderul PSD si-a manifestat speranta ca presedintele Romaniei sa devina mult mai constient simai informat. Reactia lui Liviu Dragnea vine dupa ce Klaus Iohannis a sustinut un discurs transant,.

Dragnea si Tariceanu, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu i-au trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care il anunta ca, luni, se va ajunge la votul de investitura, deci se va finaliza procedura de.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce spune seful PSD despre revenirea lui Sevil Shhaideh in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa sedinta coalitiei ca fostul vicepremier Sevil Shhaideh nu va reveni in Guvern. intrebat daca Sevil Shhaideh se intoarce.

Surpriza aparenta: Liviu Dragnea e de acord cu Klaus Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca sustine punctul de vedere al presedintelui Klaus Iohannis referitor la Legile Justitiei, precizand ca este vorba de o problema care tine de Romania si.

Liviu Dragnea: Nu s-a pus niciodata problema suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca a contat foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea coalitiei pentru functia de premier, mentionand ca in PSD si ALDE.

Liviu Dragnea: Sunt de acord cu presedintele Iohannis, legile Justitiei sunt o problema ce tine de Romania, e bine sa o rezolvam noi aici

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca sustine punctul de vedere al presedintelui Klaus Iohannis in ce priveste legile Justitiei, afirmand ca acestea reprezinta o problema ce tine de Romania, care e bine sa fie rezolvata in tara.

Liviu Dragnea: Seful SPP i-a transmis lui Paul Stanescu ca eu voi fi executat in martie, iar el va ajunge seful PSD. Avem securisti in PSD ca in orice partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Antena 3, ca directorul SPP, Lucian Pahontu, i-a transmis vicepremierului Paul Stanescu, printr-un interpus, sa stea deoparte, pentru ca va fi protejat si va ajunge presedintele PSD in luna martie. Dragnea a mai spus ca Sorin Grindeanu si Mihai Tudose s-au lasat influentati de servicii, dar ca nu o vede pe Viorica Dancila sa se lase speriata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )