Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Dragnea anunta control la Administratia Prezidentiala

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea anunta control la Administratia Prezidentiala

Liviu Dragneasustine ca Ministerul Finantelor va efectua un control la Administratia Prezidentiala, precizand ca dupa declaratia purtatorului de cuvant, prin care era contestata diminuarea bugetului Ad. continuă pe Antena3

Ora 21.00. Liviu Dragnea anunta cu cat cresc pensiile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este invitat joi seara, de la ora 21. 00, la Romania TV, liderul social-democrat urmand sa prezinte viitoarea lege a pensiilor, in conditiile in care tot de la acea ora Ministerul Muncii va publica si draftul proiectului.

USR anunta ca a trecut un an de cand a sesizat ANI cu privire la averea lui Liviu Dragnea, dar inca nu s-au facut cercetari

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost miercuri la sediul Agentiei Nationale de Integritate ANI) pentru a afla care este stadiul sesizarii pe care a facut-o in urma cu un an cu privire la averea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, anuntand ca agentia nu a facut inca cercetari in acest caz.

Administratia Prezidentiala ii raspunde lui Teodorovici: Guvernul si MFP stiu starea grava la care s-ar putea ajunge. Valcov a fost cel mandatat pentru discutii

Administratia Prezidentiala a adus precizari cu privire la rectificarea bugetara, in urma declaratiilor ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, si a prezentat situatia cheltuielilor si a platilor angajate. in ceea ce priveste lipsa comunicarii intre Administratia Prezidentiala si Ministerul de Finante, invocata de Teodorovici, Presedintia a spus ca Dancila l-ar fi mandatat pentru astfel de discutii pe Darius Valcov.

Eugen Teodorovici: Administratia Prezidentiala a inscris marti in sistem angajamente cat n-a inscris, poate,intr-un intreg semestru

Administratia Prezidentiala a inscris marti in sistemul FOREXEBUG sistemul informatic pentru raportarea situatiilor financiare ale institutiilor publice, n. r. ) angajamente cat n-a inscris poate intr-un.

CUTREMUR in PSD! LIVIU DRAGNEA, incoltit de BARONII LOCALI! Decizia radicala a fost luata la presiunea din partid

Senatorul PNL Florin Citu a criticat dur recenta rectificare bugetara, precizand ca efectele asupra economiei vor fi dezastruase. Liberalul sustine ca seful PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu Darius Valcov.

Liviu Dragnea, la Romania TV, de la ora 21.00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este invitat joi seara, de la ora 21. 00, la Romania TV, liderul social-democrat urmand sa prezinte cel mai probabil viitoarea lege a pensiilor, in conditiile in care tot de la acea ora e publicat si draftul initiativei.

Apel INCENDIAR impotriva lui Liviu Dragnea: Trebuie oprit pana nu e prea tarziu! Semnele ca Romania se indreapta spre DEZASTRU economic

Senatorul PNL Florin Citu lanseaza acuzatii grave la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea, si a lui Dariu Valcov, despre care precizeaza ca prin actiunile lor indreapta Romania spre dezastru economic.

Rechizitoriu DNA: Liviu Dragnea se comporta ca si cum insula Belina ar fi fost a lui. Heliport, creat special pentru descinderile sale

Liviu Dragnea se comporta ca un adevarat posesor al insulei Belina, se arata in rechizitoriul DNA. Special pentru liderul PSD, a fost amenajat in 2016 un heliport neautorizat pe insula. Mijloacele de.

Noua Lege a pensiilor. Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu, intalnire la Parlament

Presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu discuta, la Parlament, de noua Lege a pensiilor, care va fi pusa joi in dezbatere publica.

Noi detalii din dosarul Tel Drum. Cum il inconjoara procurorii pe Liviu Dragnea

Mai multe persoane implicate in dosarul Tel Drum au fost audiate, luni si marti, de catre procurorii DNA. In acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de cinci infractiuni. Marti a fost audiat patronul Straco Group,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3136 seconds )