Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea anunta organizarea unui miting impotriva abuzurilor de mai mult timp pe 9 iunie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea anunta organizarea unui miting impotriva abuzurilor de mai mult timp pe 9 iunie

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat luni organizarea, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting impotriva abuzurilor de mai mult timp si a incalcarii principiilor statului de. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea anunta marele miting: cand va protesta PSD impotriva abuzurilor

Liviu Dragnea a anuntat, in sfarsit, organizarea unui miting pentru apararea democratiei si care sa trateze subiectul abuzurilor facute in sistemul judiciar. Nu mai sunt sute de mii de oameni pe strazile tarii, nu mai sunt mici macar mii, dar lumea inca protesteaza. in Piata Victoriei gasesti oameni care inca scandeaza impotriva Guvernului, la Sibiu [].

PSD confisca EMBLEMA rezist - Anuntul de ULTIMA ORA al oamenilor lui Liviu Dragnea

PSD-istii au stabilit ca marele miting impotriva abuzurilor justitiei sa se deafasoare in locul in care se strand protestatarii rezist Piata Victoriei. Mitingul urmeaza sa aiba loc sambata, ora.

Miting PSD, sambata, in Piata Victoriei. Dragnea: Facem un miting impotriva abuzurilor si pentru respectarea democratiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca marele miting al PSD va avea loc sambata, de la ora 20. 00, in Piata Victoriei. Mitingul va fi unul impotriva abuzurilor, protejarea Justitiei si respectarea democratiei.

Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat oficial mitingul PSD care va avea loc in acest weekend. Seful PSD acuza abuzuri in justitie si afirma ca se va protesta pentru o tara libera si pentru scoaterea institutiilor de sub.

Mitingul din 9 iunie este impotriva abuzurilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, ca mitingul pe care il vor organiza social-democratii sambata nu este pentru sustinere sa, deoarece premierul are sustinere in Parlament, ci este impotriva abuzurilor.

Liviu Dragnea, ironic, ntrebat despre mandatul de 10 ani al lui Petre Lazaroiu la Curtea Constitutionala: Sa-l aresteze

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept interventie politica semnalarea postata pe Facebook de judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care a afirmat ca mandatul unui judecator la Curtea Constitutionala a depasit 10 ani, in conditiile in care in Constitutie scrie ca mandatele sunt de 9 ani.

Mihai Tudose RADE de Liviu Dragnea: Sa pun o poza? Cine stie...poate aveti ceva mici de dat. Eu aduc mustarul (FOTO)

Mihai Tudose il ironizeaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier i-a raspuns unui internaut pe Facebook facand misto de seful sau de partid. La o postare in care le ura La multi ani tuturor copiilor, Tudose a.

Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

Irina Tanase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea, l-a insotit pe acesta intr-o vizita oficiala lafabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia. Din delegatia oficiala fac parte Liviu Dragnea, Gabriel.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )