Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei in septembrie sau octombrie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei in septembrie sau octombrie

Referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau in prima duminica din octombrie, a declarat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea. El a aratat. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei. Cand vor fi chemati romanii la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul dorit de Coalitia pentru familie ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau in prima duminica din octombrie, scrie Ziare. com .

Dragnea vrea referendum pentru familia traditionala la sfrsitul lui septembrie, nceputul lui octombrie: Trebuie sa avem si o lege a parteneriatului civil. Am o rezerva cu adoptia copiilor de catre cupluri gay

Liviu Dragnea a anuntat, marti, ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc in aceasta toamna, sustinand totodata ca parlamentul trebuie sa reglementeze si parteneriatul civil. intrebat despre posibilitatea cuplurilor gay de a adopta copii, seful PSD a raspuns: Am o rezerva aici.

Liviu Dragnea anunta o evaluare a actului de guvernare: Ce critici le aduce ministrilor si ce spune despre o remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca odata cu prezentarea pe care o face premierul Viorica Dancila in bilantul de 6 luni in fruntea executivului se va face si o evaluarea a actului.

Dragnea vrea referendum pentru familia traditionala in toamna. Ce spune despre o lege a parteneriatului civil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea ca la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lui octombrie sa aiba loc referendumul privind modificarea Constitutiei, mai precis a articolului referitor la definitia familiei. Familia este casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, prevede noua forma a articolului 48 din Constitutie.

Liviu Dragnea anunta ca Legea Offshore aprobata si prezentata de el insusi si votata de Camera Deputatilor trebuie modificata prin OUG

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea anunta OUG privind Legea offshore: Ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca si principii sa fie puse foarte clar si riguros in formule si in texte

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Lovitura DEVASTATOARE pentru LIVIU DRAGNEA! A fost DENUNTAT de cine nu se ASTEPTA! Noi acuzatii despre averea sefului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a redat pe retelele de socializare un mesaj primit zilele trecute din interiorul ANAF, care denunta presiunile politice exercitate de seful PSD, Liviu Dragnea, asupra institutiei. n.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce se intampla cu pensiile romanilor. Totul va fi trecut in lege

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit din nou la tabla pentru a prezenta promisiunile coalitiei privind legea pensiilor. Acesta a sustinut ca sunt vehiculate multe minciuni despre noua lege a.

Liviu Dragnea: Guvernul va da ordonanta de urgenta pe legea offshore

Legea offshore a fost adoptata de Parlament la inceputul lunii, dar deja urmeaza sa fie modificata. Liviu Dragnea a facut acest anunt duminica seara. OUG pentru Legea offshore . Eu am spus chiar in.

Ecaterina Andronescu: Liviu Dragnea sa iasa public si sa explice de ce a semnat protocolul cu SRI, altfel si pierde credibilitatea

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, sambata seara, ca Liviu Dragnea ar trebui sa iasa public si sa explice de ce a semnat protocolul cu SRI, in perioada in care era ministru al Dezvoltarii Regionale, pentru ca altfel mesajul sau isi pierde credibilitatea, scrie news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )