Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dragnea vrea referendum pentru familia traditionala in toamna. Ce spune despre o lege a parteneriatului civil

Adevărul Adevărul,
Dragnea vrea referendum pentru familia traditionala in toamna. Ce spune despre o lege a parteneriatului civil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea ca la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lui octombrie sa aiba loc referendumul privind modificarea Constitutiei, mai precis a articolului referitor la definitia familiei. Familia este casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, prevede noua forma a articolului 48 din Constitutie. continuă pe Adevărul

Dragnea vrea referendum pentru familia traditionala la sfrsitul lui septembrie, nceputul lui octombrie: Trebuie sa avem si o lege a parteneriatului civil. Am o rezerva cu adoptia copiilor de catre cupluri gay

Liviu Dragnea a anuntat, marti, ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc in aceasta toamna, sustinand totodata ca parlamentul trebuie sa reglementeze si parteneriatul civil. intrebat despre posibilitatea cuplurilor gay de a adopta copii, seful PSD a raspuns: Am o rezerva aici.

Dragnea a anuntat cand va avea loc referendumul pentru familia traditionala

Referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc la finele lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie, a declaratLiviu Dragnea. Acesta a insistat ca nu este obligatoriu ca referendumul sa.

Liviu Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei in septembrie sau octombrie

Referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau in prima duminica din octombrie, a declarat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea. El a aratat.

Liviu Dragnea anunta referendum pentru modificarea Constitutiei. Cand vor fi chemati romanii la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul dorit de Coalitia pentru familie ar putea fi organizat pe 30 septembrie sau in prima duminica din octombrie, scrie Ziare. com .

Dragnea vrea sa uniformizeze pensiile. Care va fi noua formula de calcul pentru pensii si la cat vor ajunge salariile

Noua lege a pensiilor, care ar fi trebuit deja facuta publica, asa cum a promis ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, va intra in dezbatere abia luna viitoare si vizeaza indreptarea inechitatilor istorice dintre pensionari, a declarat duminica seara liderul PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )