Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea a anuntat cand va avea loc referendumul pe tema familiei

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a anuntat cand va avea loc referendumul pe tema familiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat sambata, in deschiderea Comitetului Executiv National al partidului, ca exista intentia ca in aceasta toamna sa fie. continuă pe Antena3

Seful PSD anunta cand va avea loc referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, sambata, la Mamaia, ca referendumul privind redefinirea casatoriei in Constitutie ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie, ar putea avea loc in aceasta toamna.

UPDATE Liviu Dragnea: Am decis organizarea referendumului de modificare a Constitutiei pe tema familiei in aceasta toamna. E o decizie politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ulterior sambata seara, la Mamaia, ca atat la nivelul grupului senatorial al partidului, cat si la cel al grupului din Camera Deputatilor, precum si la nivelul Guvernului s-a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna, scrie News. ro. E o decizie politica, a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea: Intentia noastra este ca in aceasta toamna sa ajungem sa organizam referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat sambata, in deschiderea Comitetului Executiv National al partidului, ca exista intentia ca in aceasta toamna sa fie organizat referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei.

Liviu Dragnea:Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament

Liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE au convenit sambata, la Mamaia, constituirea unui sistem integrat de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres.

PSD vrea infiintarea unei Case de Comert care sa ajute producatorii romani / Liviu Dragnea: Ideea ne-a venit dupa intalnirea cu un inalt oficial chinez. Cererile din China sunt mari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, doreste infiintarea unei Case Romane de Comert, care sa ajute producatorii autohtoni, explicand ca sunt multe cereri de a importa produse de la noi din tara, dar, pentru ca nu exista o coordonare, ori nu ajung cererile la producatori, ori acestia nu reusesc sa negocieze un pret bun. Dragnea a spus ca ideea i-a venit dupa discutia cu un inalt oficial chinez, precizand ca cererile din aceasta tara sunt mari.

Liviu Dragnea, despre anuntul lui Victor Ponta privind noua sa formatiune politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca nu vrea sa comenteze despre noul proiect politic al lui Victor Ponta, argumentand ca nu vrea sa-i tulbure lansarea.

Liviu Dragnea, mesaj de sustinere pentru ministrul Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, sambata, un mesaj de sustinere pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. il sustin fara rezerve pe ministrul Tudorel Toader, si eu, si.

Liviu Dragnea si-a exprimat regretul pentru decesul Zoei Petre: A fost un model de viata dedicata valorilor democratice

Liviu Dragnea, liderul PSD si-a exprimat, vineri, regretul pentru decesul Zoei Petre. Acesta considera ca fostul consilier prezidentiala fost un model de viata dedicata valorilor democratice si.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun fel de influenta a mea in numirea lui Marian Burcea la conducerea CNAS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca nu exista niciun fel de influenta a sa in numirea lui Marian Burcea la conducerea CNAS, ceea ce nu inseamna ca are o parere proasta despre activitatea acestuia.

Referat DNA: Numirea lui Marian Burcea la sefia CNAS ar fi avut la baza relatia cu Liviu Dragnea. Cum se apara liderul PSD

Numirea sefului Casei Nationale pentru Asigurari de Sanatate CNAS), Marian Burcea, ar fi avut la baza relatiile bune dintre viitorul presedinte si seful partidului cu majoritate parlamentara, potrivit afirmatiilor facute intr-o interceptare de doctorul Corneliu-Dan Blendea, potrivit referatul cu propunerea de arestare preventiva, in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale de ingrijire la domiciliu, obtinut de News. ro. Pe de alta parte, seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu el l-a propus pe Burcea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )