Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre anuntul lui Victor Ponta privind noua sa formatiune politica

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre anuntul lui Victor Ponta privind noua sa formatiune politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca nu vrea sa comenteze despre noul proiect politic al lui Victor Ponta, argumentand ca nu vrea sa-i tulbure lansarea. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu s-a pus problema ca Sorin Grindeanu sa faca parte din noul proiect politic

Deputatul Victor Ponta a anuntat, vineri, ca in urmatoarele zile va prezenta noul sau proiect politic si a subliniat ca nu este dispus sa ajunga la niciun compromis cu seful PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta isi lanseaza, duminica, noul proiect politic, din care Sorin Grindeanu nu va face parte: Este momentul sa oprim criticatul de pe margine si sa intram pe teren. Reactia lui Dragnea

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a anuntat, sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca duminica isi va lansa proiectul politic Pro Romania.

ANUNTUL BOMBA facut de Victor Ponta. ESTE OFICIAL!

Fostul lider PSD Victor Ponta anunta duminica un nou proiect politic alaturi de Sorin Campeanu si de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro Romania, la al carui sediu este programata de altfel.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun fel de influenta a mea in numirea lui Marian Burcea la conducerea CNAS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca nu exista niciun fel de influenta a sa in numirea lui Marian Burcea la conducerea CNAS, ceea ce nu inseamna ca are o parere proasta despre activitatea acestuia.

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, despre noul partid al lui Victor Ponta: E pacat...

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca nu va pleca din partid catre noua constructie politica a lui Victor Ponta si ca ramane sa se bata in interiorul PSD. Catalin Ivan a declarat.

Tensiuni in coalitia de guvernare. Ce spune Dragnea despre nemultumirile colegilor din ALDE

Liviu Dragnea ia in calcul posibilitatea ca nemultumirile exprimate de unii membri ALDE vizavi de colaborarea din cadrul coalitiei sa fie reale. Despre aceste probleme discuta, la Mamaia, liderii.

Dragnea, despre acuzatiile de politizare a Justitiei: iti trebuie un mare tupeu sa faci asemenea afirmatii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Mamaia, intrebat fiind daca sustine principiile si propunerile enuntate in legile Justitiei, ca sprijina fara niciun fel de rezerva ministrii Cabinetului Tudose, chiar daca unele principii pot fi imbunatatite pentru ca nu are pretentia ca sunt sculptate in piatra.

Dragnea, despre Marian Burcea, fostul sef CNAS retinut de DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu l-a propus pe Marian Burcea la sefia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Nu eu l-am propus pe domnul Burcea la CNAS. Asta .

PSD vrea infiintarea unei Case de Comert care sa ajute producatorii romani / Liviu Dragnea: Ideea ne-a venit dupa intalnirea cu un inalt oficial chinez. Cererile din China sunt mari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, doreste infiintarea unei Case Romane de Comert, care sa ajute producatorii autohtoni, explicand ca sunt multe cereri de a importa produse de la noi din tara, dar, pentru ca nu exista o coordonare, ori nu ajung cererile la producatori, ori acestia nu reusesc sa negocieze un pret bun. Dragnea a spus ca ideea i-a venit dupa discutia cu un inalt oficial chinez, precizand ca cererile din aceasta tara sunt mari.

UPDATE Liviu Dragnea: Am decis organizarea referendumului de modificare a Constitutiei pe tema familiei in aceasta toamna. E o decizie politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ulterior sambata seara, la Mamaia, ca atat la nivelul grupului senatorial al partidului, cat si la cel al grupului din Camera Deputatilor, precum si la nivelul Guvernului s-a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna, scrie News. ro. E o decizie politica, a precizat Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )