Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea are clip, piesa asta este HIT! Cin cu Tel Drum se aduna DNA il are-n mana (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea are clip, piesa asta este HIT! Cin cu Tel Drum se aduna DNA il are-n mana (VIDEO)

Folclorul protestatar s-a imbogatit si cu un pamflet dedicat lui Liviu Dragnea. Cin cu Tel Drum se aduna DNA il are-n mana Versurile ii sunt dedicate s. continuă pe B1

Liviu Dragnea spune ca nu a dorit ca CExN al PSD sa dea un vot pentru sustinerea sa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca nu a dorit ca in Comitetul Executiv National CExN) al partidului sa se dea un vot de sustinere pentru el, desi colegii i-au solicitat acest lucru, adaugand ca rezolutia cu privire la statul paralel adoptata de CExN nu are legatura cu cel de-al treilea dosar al sau.

Catalin Ivan: Statul paralel este insusi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodata s-o justifice, si care mimeaza grija pentru saraci

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a scris, peFacebook, ca seful PSD, Liviu Dragnea, si cei din jurul sau sunt tot mai rupti de realitate, iar PSD este deturnat si tarat intr-o lupta cu un dusman imaginar, pentru ca statul paralel chiar exista, iar Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al acestui stat paralel.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Daca nu este ticalos, va trebui sa imi ceara scuze

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, duminica, la News Magazine, despre relatia sa cu Liviu Dragnea si de ce a reactionat, dupa ce presedintele PSD a spus ca nu s-a intalnit cu Laura Codruta.

Ferma controlata de fiul lui Liviu Dragnea si-a prescris datoriile de peste 3 milioane de lei catre zeci de furnizori

Ferma controlata de Valentin Stefan Dragnea, fiul lui LIviu Dragnea, si-a prescris datoriile catre aproape 30 de furnizori, informeaza Profit. ro. Este vorba despre datorii in cuantum total de 3,1.

Catalin Ivan, despre demisia lui Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

Catalin Ivan despre demisia lui Sorin Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe 100 de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan afirma ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, candidat la presedintie in 2019? Senatul ii ofera oportunitatea de a participa in alegeri

O candidatura a lui Liviu Dragnea la alegerile prezidentiale din 2019 poate avea loc in ciuda problemelor penale ale presedintelui PSD. Senatul a respins prin vot initiativa PNL de interzice prin lege a.

Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, invitati la Cotroceni

Klaus Iohannis i-a invitat pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu la receptia de la Cotroceni de anul acesta, dar si la parada de 1 Decembrie. Invitatiile au fost trimise de catre Administratia.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa pleaca din partid si cere demisia lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a anuntat astazi ca pleaca din PSD, solicitandu-i si liderului partidului, Liviu Dragnea, sa demisioneze de la sefia formatiunii si de la presedintia Camerei Deputatilor, avertizand ca, in caz contrar, Romania va fi izolata pe plan european si i se va taia finantarea europeana.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa pleaca din partid si cere demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 16:17 Europarlamentari PSD despre anuntul demisiei lui Sorin Moisa din partid si din grupul S and D Europarlamentarii PSD Viorica Dancila, Andi Cristea si Ioan Mircea Pascu si-au exprimat sambata regretul ca Sorin Moisa a decis sa nu mai faca parte din delegatia partidului de la Parlamentul European, remarcand totodata modul nu foarte colegial prin care acesta din urma si-a anuntat demisia din randul social-democratilor. ----- Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a anuntat astazi ca pleaca din PSD, solicitandu-i si liderului partidului, Liviu Dragnea, sa demisioneze de la sefia formatiunii si de la presedintia Camerei Deputatilor, avertizand ca, in caz contrar, Romania va fi izolata pe plan european si i se va taia finantarea europeana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )