Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Dragnea, asteptat de PROTESTATARI la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, asteptat de PROTESTATARI la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni, este asteptat, luni, in fata Penitenciarului Rahova de mai multi protestatari. Seful PSD a plecat de la locuinta sa intr-o masina cu geamuri fumurii. El a prefera. continuă pe B1

LIVEVIDEO Liviu Dragnea, asteptat sa se predea. Imagini in direct din fata locuintei liderului PSD

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. in acest moment, in fata locuintei sefului PSD s-au strans mai multi reporteri ai televiziunilor in asteptare ca acesta sa iasa.

Liviu Dragnea a fost intemnitat. Ultima teapa pe care a dat-o liderul condamnat al PSD

Presedintele condamnat al Camerei Deputatilor a ajuns in spatele gratiilor. Masina in care se afla Liviu Dragnea, insotit de doi politisti, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Presedintele PSD a fost huiduit de cateva zeci de protestatari, care l-au asteptat in fata inchisorii scandand La puscarie si Uite cum se inchide usa!. Dusterul Politiei a intrat pe poarta inchisorii cu o rola de hartie igienica atarnata de antena.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Val de glume si meme-uri pe Facebook, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Sentinta definitiva prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare a declansat, luni dupa-amiaza, un val de reactii din partea criticilor sai, pe Facebook. Pe langa imagini cu sticle de bere sau sampanie desfacute pentru a sarbatori momentul, internautii s-au intrecut in meme-uri si glume pe seama condamnarii liderului PSD. HotNews. ro va prezinta o parte dintre acestea, cu observatia ca, prin continutul lor, multe nu pot fi publicate.

Marian Oprisan, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: PSD nu merita sa i se intample asta (VIDEO)

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni dupa condamnarea lui Liviu Dragnea ca acesta a tradat valorile social-democrate. Nici nu se pune problema sa comentez decizia iCCJ. PSD isi.

Raluca Turcan (PNL): Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte! (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare, trebuie convocat de urgenta plenul Camerei Deputatilor pentru inlocuirea acestuia din functia.

PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea in masina care l-a dus la puscarie: Diversiune cu mai multe autoturisme la resedinta liderului PSD. Acesta a fost ridicat intr-un Duster si dus la Rahova in huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

UPDATE 17:20:Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova unde a fost asteptat de numerosi protestatari. Adunity_86844 UPDATE 17:00:Se confirma faptul ca Liviu Dragnea se afla in.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )