Libnet.ro
UNICEF

23:15

PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea in masina care l-a dus la puscarie: Diversiune cu mai multe autoturisme la resedinta liderului PSD. Acesta a fost ridicat intr-un Duster si dus la Rahova in huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea in masina care l-a dus la puscarie: Diversiune cu mai multe autoturisme la resedinta liderului PSD. Acesta a fost ridicat intr-un Duster si dus la Rahova in huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

UPDATE 17:20:Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova unde a fost asteptat de numerosi protestatari. Adunity_86844 UPDATE 17:00:Se confirma faptul ca Liviu Dragnea se afla in. continuă pe B1

Primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie, in drum spre inchisoare

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea in masina de Politie care l-a luat de la domiciliul sau si l-a dus la Penitenciarul Rahova. Fostul lider al PSD a fost transportat cu un autoturism Dacia Duster si a stat pe bancheta din spate. Liviu Dragnea a fost dus la inchisoare Pe imaginile surprinse de jurnalisti [] .

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Rares Bogdan: Niciun alt lider politic nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a vorbit la Adevarul Live despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, punctand ca presedintele PSD a dus Romania la exasperare. Acesta a vorbit si despre rezultatul europarlamentarelor, afirmand ca populistii au primit o lectie usturatoare.

Incident MORTAL in Teleorman, in timp ce Liviu Dragnea era dus dupa gratii. Politia este la fata locului (VIDEO)

Incident socant in Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Un barbat de 40 de ani a murit, dupa ce a fost strivit de o placa din beton, in timp ce ajuta.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Diversiune inainte de predarea lui Liviu Dragnea

Diversiune inainte de predarea lui Liviu Dragnea la politie. Cea de-a doua masina era cea cu care a plecat Liviu Dragnea. Erau trei politisti in masina, doi in fata, soferul, inca un oftier in dreapta s.

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Cand poate face Liviu Dragnea cerere de eliberare conditionata

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman si a fost dus, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova. El va putea depune cerere de eliberare conditionata abia peste 2 ani si 4 luni, dar daca va fi un detinut model sau daca va [] .

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )