Libnet.ro
UNICEF

13:15

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Liviu Dragnea il ia la intrebari pe Mugur Isarescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce contine documentul

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. in document, liderul PSD ii cere explicatii lui Mugur Is.

Liviu Dragnea nu crede in sondajele de opinie

Liviu Dragnea, presedintele PSD, nu crede in ultimele sondaje de opinie publicate, care arata o scad.

Codrin Stefanescu, ATAC FURIBUND la adresa lui Liviu Dragnea. Nu eu eram la vile conspirative ale SRI, nu eu semnam pacte de coabitare pe la Cotroceni. Acum ni se pune leucoplast pe gura

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului partidului, Liviu Dragnea. De data aceasta, Codrin Stefanescu i-a transmis lui Dragnea ca nu el.

Eurodeputata, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este omul de paie al lui Liviu Dragnea(VIDEO)

Viorica Dancila, atacata dur de fostii colegi din Parlamentul European. Eurodeputata Ana Gomes a lansat un atac furibund la adresa acesteia, pe care a numit-o premierul de paie al lui Liviu Dragnea. Schimbul de.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Stie cum sa taie porcul si sa-l prepare pentru prieteni

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea, despre care spune ca va transforma Congresul PSD din 10 martie intr-un fel de. taierea porcului. Fostul premier se arata dezamagat de cum este condusa.

Primarul Iasului, acuzatii dure la adresa lui Liviu Dragnea: incurajeaza hotia

Mihai Chirica, primarul Iasului, il ataca dur pe Liviu Dragnea si il acuza pe liderul PSD intr-o postare pe Facebook ca incurajeaza hotia. Faptul ca aceasta degradare a partidului de guvernamant.

Liviu Dragnea lamureste misterul candidaturii Principesei Margareta din partea PSD la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reactionat vineri la informatiile aparute potrivit carora s-ar lua in calcul varianta candidaturii la presedintie din partea partidului a Principesei Margareta. El a negat vehement.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )