Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea, atac la adresa multinationalelor, banci, hipermarketuri, companii de telefonie, de gaze: Romania nu e stat fara caini!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac la adresa multinationalelor, banci, hipermarketuri, companii de telefonie, de gaze: Romania nu e stat fara caini!

Liviu Dragnea a lansat la Consiliul National o serie de atacuri in cascada la adresa multinationalelor, companiilor din energie, telefonie si a bancilor, vorbind, din nou, despre introducerea unui impozit pe. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac la sefii serviciilor secrete: Unde e patriotismul cand vad finantatori de actiuni anarhiste?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur la adresa sefilor serviciilor secrete, in cadrul Consiliului National al PSD. intrebare pentru domnul Hellvig nr. : directorul SRI), dl. Vlase.

Liviu Dragnea, atac dur la Carmen Iohannis de la tribuna PSD: Arata tupeu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac extrem de dur la sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis. Dragnea i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa-l intrebe peAugustin.

Liviu Dragnea cere plangere pentru inalta tradare la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminica, la Parlament, ca in 2019 sa se depuna o plangere pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis tradeazainteresele.

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Dragnea.

Liviu Dragnea o acuza pe Kovesi ca a scuipat pe deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Liviu.

Liviu Dragnea: Romania a fost pacalita si tinuta asa in chingi cu MCV-ul. MCV-ul a plecat de la patru tinte initiale. Au scazut pana au ajuns la vreo 14-18

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca Romania a fost pacalita cu Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si ca din cele patru tinte initiale care trebuiau indeplinite de tara noastra s-a ajuns la 14-18. Liderul social-democrat considera ca indiferent ce vom face vom primi alte tinte de atins in cadrul MCV-ului.

Liviu Dragnea: Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, ca partidul a fost supus celui mai amplu si bine pregatit program anti, adaugand ca a fost tradat de.

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

Liviu Dragnea acuza: S-a incercat sfasierea acestui partid

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD a fost supus in ultimii doi ani de guvernare celui mai amplu program impotriva formatiunii. Partidul nostru a fost supus celui mai ampl.

Zi importanta pentru PSD. intalnire de taina in biroul lui Liviu Dragnea, inaintea sedintei Consiliului National

Update:Liderii social-democrati s-au reunit, duminica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor,Liviu Dragnea, inainte de sedinta Consiliului National al PSD. PremierulViorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )