Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea, atac dur la Codrin Stefanescu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac dur la Codrin Stefanescu

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in. continuă pe Antena3

Dragnea, atac la Codrin Stefanescu: Vorbeste cam mult. Cam mult si cam rau

Intrebat cum comenteaza declaratia secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, potrivit careia ministrul Justitiei ar trebui sa ceara revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat despre Codrin Stefanescu ca vorbeste cam mult pentru pozitia pe care o are in partid.

Dragnea il DESFIINTEAZA pe Codrin Stefanescu. Vorbeste cam mult si cam rau

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat dur, miercuri, pe Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al partidului. Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam.

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Domnul Co.

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau pentru pozitia pe care o are in partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri despre secretarul general-adjunct al formatiunii, Codrin Stefanescu, ca vorbeste cam mult si cam rau pentru pozitia pe care acesta o ocupa in partid.

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are doua variante la intoarcerea din Japonia, ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa.

Codrin Stefanescu catre ministrul Justitiei: Tudorele, fa ceva, ca nu se mai poate!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a facut un apel catre ministrul Justitiei, Tud.

Codrin Stefanescu, dupa acuzatiile impotriva procurorilor DNA: Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa ia masuri dupa acuzatiile lansate la adresa procurorilor DNA de Mihaiela Moraru Iorga si de fostul deputat Vlad Cosma.

Codrin Stefanescu, reactie fulminanta in scandalul momentului: Tudorele, fa ceva!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a comentat cele mai recente dezvaluiri din Justitie si ii cere ministrului Tudorel Toader sa ia masuri. Asteptam o reactie a Procurorului General,.

Liviu Dragnea: 27 de secretari de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )