Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Domnul Co. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau pentru pozitia pe care o are in partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri despre secretarul general-adjunct al formatiunii, Codrin Stefanescu, ca vorbeste cam mult si cam rau pentru pozitia pe care acesta o ocupa in partid.

Dragnea il DESFIINTEAZA pe Codrin Stefanescu. Vorbeste cam mult si cam rau

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat dur, miercuri, pe Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al partidului. Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam.

Dragnea, atac la Codrin Stefanescu: Vorbeste cam mult. Cam mult si cam rau

Intrebat cum comenteaza declaratia secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, potrivit careia ministrul Justitiei ar trebui sa ceara revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat despre Codrin Stefanescu ca vorbeste cam mult pentru pozitia pe care o are in partid.

Liviu Dragnea, atac dur la Codrin Stefanescu

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in.

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are doua variante la intoarcerea din Japonia, ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa.

Codrin Stefanescu catre ministrul Justitiei: Tudorele, fa ceva, ca nu se mai poate!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a facut un apel catre ministrul Justitiei, Tud.

Codrin Stefanescu, dupa acuzatiile impotriva procurorilor DNA: Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa ia masuri dupa acuzatiile lansate la adresa procurorilor DNA de Mihaiela Moraru Iorga si de fostul deputat Vlad Cosma.

Codrin Stefanescu, reactie fulminanta in scandalul momentului: Tudorele, fa ceva!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a comentat cele mai recente dezvaluiri din Justitie si ii cere ministrului Tudorel Toader sa ia masuri. Asteptam o reactie a Procurorului General,.

Liderii PSD din teritoriu, luati prin surprindere de Congresul extraordinar al PSD propus de Liviu Dragnea

O serie de lideri ai PSD din teritoriu au afirmat miercuri, la scurt timp de la declaratiile liderului Liviu Dragnea, ca nu stiu despre existenta vreunui Congres extraordinar in luna martie si ca ar astepta motivarea acestuia. Liviu Dragnea a anuntat inaintea sedintei Cex ca va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca sef de partid.

Decizia privind audierea lui Liviu Dragnea in legatura cu acuzatiile la adresa SPP va fi luata in sedinta comuna a comisiilor de Aparare din cele doua Camere

Comisia de aparare din Senat a respins marti posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in legatura cu afirmatiile aduse la adresa SPP. Astfel, Liviu Dragnea ar putea fi chemat sa dea explicatii dupa ce comisiile de Aparare din Senat si Camera Deputatilor vor decide daca si in ce formula va avea loc audierea, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv constituiriea unei comisii speciale sau de ancheta sau audierea in comisiile reunite, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )