Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Dragnea, atac dur la presedinte pe buget: Klaus Iohannis nu e seful statului! Nu avem ce sa modificam pentru ca a fost construit foarte bine (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac dur la presedinte pe buget: Klaus Iohannis nu e seful statului! Nu avem ce sa modificam pentru ca a fost construit foarte bine (VIDEO)

Liviu Dragnea a criticat, sambata, decizia presedintelui Klaus Iohannis de retrimite bugetul de stat inapoi la Parlament pentru a fi modificat. Presedintele PSD a sustinut ca proiectul nu va suferi nicio. continuă pe B1

Dragnea, un nou atac la presedinte: in mintea lui Iohannis, economia e aritmetica simpla

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat sambata, in cadrul vizitei la Slobozia, pe Klaus Iohannis, spunand despre acesta ca este un om care face enorm de multa rau Romaniei si ca nu stie economie.

Dragnea, un nou atac la presedinte: in mintea lui Iohannis economia e aritmetica simpla.Cine i-a albit cele peste 40 de dosare?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat sambata, in cadrul vizitei la Slobozia, pe Klaus Iohannis, spunand despre acesta ca este un om care face enorm de multa rau Romaniei si ca nu stie economie.

Dragnea, atac la adresa Presedintelui: Nu ii este rusine cu atata minciuna? Lazar ii spala dosarele

Liderul PSD a lansat un atac dur la adresa Presedintelui. Dragnea sustine ca lui Iohannis nu ii pasa deloc de binele romanilor si ca Augustin Lazar i-a albit cele 40 de dosare pe care le are. Klaus.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: Lectii de economie sa dea cui vrea, dar deja sare calul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa refuzul acestuia de a promulga legea bugetului. Romania pierde prin declaratiile.

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Este cel mai slab guvern din istoria post-decembrista

Klaus Iohannis vine cu un atac extrem de dur la adresa Guvernului, dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019. Decizia de astazi a CCR demonstreaza inca o.

Liviu Dragnea: Alocatiile vor creste cand Iohannis promulga bugetul

Liviu Dragnea a avut o prima reactie, miercuri, la Parlament, dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului pe 2019, stabilind ca actul normativ este.

Klaus Iohannis, dupa esecul pe buget la CCR: Mesajul e simplu, faceti un buget sanatos pentru Romania!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 14:30 , o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Anuntul Administratiei Prezidentiale apare in contextul in care miercuri, Curtea.

PSD: Klaus Iohannis nu intelege economie; nu stie sa citeasca un buget

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege economie, nu stie sa citeasca un buget, dar blocheaza actuala guvernare, in loc sa-si ceara scuze, dupa ce Curtea Constitutionala i-a respins sesizarea impotriva.

KLAUS IOHANNIS: Cel mai slab Guvern, cel mai slab buget

Presedintele Klaus Iohannis a atacat astazi PSD, precizand ca, dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, este croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )