Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea, atac dur la Raed Arafat. Cum raspunde seful ISU

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac dur la Raed Arafat. Cum raspunde seful ISU

Secretarul de stat Raed Arafat a spus, miercuri, ca departamentul pe care il conduce nu l-a anchetat niciodata pe pilotul care a salvat o femeie in muntii Piatra Craiului si nici nu intentioneaza sa fa. continuă pe Antena3

Scandal intre Liviu Dragnea si Raed Arafat pe tema pilotului care a salvat o femeie in muntii Piatra Craiului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il lauda pe pilotul Constantin Apavaloaie, ce care a executat o manevra complicata cu elicopterul pentru a salva o turista in munti. in acelasi timp, Dragnea i.

Plangere penala depusa de Raed Arafat: Secretarul de stat din MAI nemultumit de conturile false facute pe Facebook cu numele lui (VIDEO)

Raed Arafat, terorizat pe Facebook. Secretarul de stat a facut plangere penala dupa ce s-a ales cu un cont fals pe reteaua de socialzare. Arafat a sustinut ca prin aceasta situatie i s-au adus prejudicii s.

Raed Arafat, viata in ROZ! Cum arata vila din Targu Mures a sefului SMURD (FOTO)

Raed Arafat, seful SMURD, si-a cumparat vila de 170 de metri patrati in anul 2001, pe cea mai aranjata strada dintr-o comuna aflata la doar 7 kilometri de Targu Mures. Vecinii sustin ca.

Politia a intrat pe fir! Raed Arafat, terorizat pe Facebook de un copil

In urma cu doi ani, medicul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, s-a trezit cu un cont fals pe reteaua de socializare Facebook. Pagina respectiva a adunat nu mai putin de 80. 000 de.

Liviu Dragnea si primul mare trofeu din vara asta. Reteta?

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o fotografie cu care i-a luat prin surprindere pe cei ce ii urmaresc activitatea. Liviu Dragnea s-a bucurat de weekend si a mers la pescuit, unde a avut parte de prima mare.

Ipostaza Liviu Dragnea pescar a starnit o avalansa de comentarii pe internet: Cum e posibil sa prinzi un peste asa de mare fara sa te murdaresti

Fotografia in care Liviu Dragnea apare cu un peste mare in brate, intr-un tricou si sort impecabil de curate, postata chiar de liderul PSD pe pagina sa de Facebook, a starnit o avalansa de comentarii pe internet. Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Reteta? 90% rabdare, 10% lupta. Apoi il eliberezi pur si simplu!, a fost comentariul care a insotit poza cu Dragnea pescar.

Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma unei discutii avute cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, a reiesit ca acesta nu este interesat de functia de prim-ministru si respinge categoric orice dezbatere pe aceasta tema.

Liviu Dragnea, despre viitorul politic al lui Victor Ponta: Dupa alegeri nu cred ca poate ramane doar deputat

Invitat la emisiune de televiziune, presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre zvonurile privind o plecare a lui Victor Ponta din PSD si despre cum vede el viitorul politic al fostului premier. Chiar el.

Liviu Dragnea: Ponta are de castigat din PSD. Eu nu cred ca va pleca din partid

Liviu Dragnea a declarat ca Victor Ponta are de castigat din PSD si nu crede ca acesta va parasi partidul. Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil. Eu nu.

Liviu Dragnea: PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL. Asistam la un razboi hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect si nu e democratic, dar asta e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )