Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea, atac dur la seful SPP, Lucian Pahontu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, atac dur la seful SPP, Lucian Pahontu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, luni, un atac dur la adresa sefului SPP, generalul Lucian Pahontu, despre care a sugerat ca ar incerca sa racoleze oameni de la PSD. Noi nu avem puterea,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, atac dur la seful SPP, Lucian Pahontu: Nu merge cu racolari la PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, luni, un atac dur la adresa sefului SPP, generalul Lucian Pahontu, despre care a sugerat ca ar incerca sa racoleze oameni de la PSD. Noi nu avem puterea,.

Dragnea, catre seful SPP, Lucian Pahontu: Nu mai incercati la niciun membru PSD sa-l convingeti sa aiba ganduri de marire!

Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat luni seara pe seful SPP Lucian Pahontu ca incearca sa faca racolari in PSD, numindu-l pe acesta postasul de serviciu de la Cotroceni. Dragnea a refuzat sa faca alte precizari, spunand ca pot oferi informatii cei pe care seful SPP i-a abordat.

Dragnea, atac la seful SPP: Generalul Pahontu este postasul Cotroceniului... Sa lase gandurile de marire

Intrebat de Victor Ciutacu despre incidentul relatat de realizatorul radio Hotia Vintila, care i-a reprosat in avion ca isi bate joc de tara si ca minte un popor intreg si ca vrea sa legalizeze hotia, cat mai indura sa fie injurat, Liviu Dragnea a folosit prilejul ca sa declanseze un atac la adresa sefului SPP generalul Lucian Pahontu pe care l-a catalogat drept postasul Cotroceniului si i-a transmis lui si apropiatilor sa lase gandurile de marire. Dragnea a refuzat sa dezvolte insa ce ii reproseaza in fapt sefului SPP.

Dragnea, atac la seful SPP: Generalul Pahontu este postasul Cotroceniului... Sa lase gandurile de marire pentru membrii PSD

Intrebat de Victor Ciutacu despre incidentul relatat de realizatorul radio Marius Vintila, care i-a reprosat in avion ca isi bate joc de tara si ca minte un popor intreg si ca vrea sa legalizeze hotia, si cat mai indura sa fie injurat, Liviu Dragnea a folosit prilejul ca sa declanseze un atac la adresa sefului SPP generalul Lucian Pahontu pe care l-a catalogat drept postasul Cotroceniului si i-a transmis lui si apropiatilor sa nu mai incerce la niciun membru PSD sa-l convinga sa aiba ganduri de marire.

intalnire HANS KLEMM - LIVIU DRAGNEA, dupa ce seful PSD s-a prezentat la DNA. Detalii de ULTIMA ORA. Ce au discutat

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in biroul lui Liviu Dragnea. Hans Klemm s-a intalnit cu seful PSD dupa ce acesta s-a intors de la DNA, informeaza Digi 24. Liviu Dragnea a fost audiat.

intalnire Hans Klemm-Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD s-a prezentat la DNA

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in biroul lui Liviu Dragnea. Hans Klemm s-a intalnit cu seful PSD dupa ce acesta s-a intors de la DNA, informeaza Digi 24. Liviu Dragnea a fost audiat.

Florin Iordache il apara pe Liviu Dragnea: Cand avem o hotarare definitiva, mai putem sta de vorba

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sare in apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a fost pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele/ Generalul pahontu e postasul de serviciu al Cotroceniului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opinia sefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea l-a atacat si pe seful SPP, generalul Lucian Pahontu, pe care l-a acuzat ca este bagat in politica si ca este postasul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni.

Liviu Dragnea: Pentru Tel Drum au fost multe dosare, s-au deschis, s-au inchis / Daca era ceva, gaseau/ Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Romania TV, ca toata istoria cu firma teleormaneana Tel Drum a inceput in 2004, intr-o campanie electorala pentru alegerile locale, si ca au existat multe dosare legate de acest caz, dar toate s-au deschis, s-au inchis. In opiniasefului PSD, presedintele Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele dar sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu. Dragnea: Generalul Pahontu n. r seful SPP) este postasul de serviciu al Cotroceniului. Ii transmit sa se ocupe de SPP si sa le transmita apropiatilor sa lase gandurile de marireDragnea: Romania este statul cu cea mai mica datorie din Europa.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD. Coalitia nu e afectata, eu sunt afectat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )