Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Nu avem subiecte tabu in ceea ce priveste comisia de ancheta pe alegerile din 2009

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu avem subiecte tabu in ceea ce priveste comisia de ancheta pe alegerile din 2009

Liviu Dragnea a declarat ca nu se gasesc subiecte tabu la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Liderul PSD si-a exprimat certitudinea ca va fi invitata la audieri si Laura Co. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre audierile in comisia care ancheteaza alegerile din 2009: Nu avem subiecte tabu

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a exprimat, joi seara, certitudinea ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi invitata la auderile in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009.

Liviu Dragnea: Deficitul de 3% nu va fi depasit. Semnalele date de Comisia Europeana sunt profund incorecte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca deficitul de 3% nu va fi depasit, iar semnalele date in acest sens de Comisia Europeana sunt profund incorecte, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea, despre arhiva SIPA: Nu sunt de acord sa fie distrusa, dar nici sa fie ultrasecreta. E greu sa crezi ca nu au fost copiate niste documente de acolo

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, joi seara, ca nu este de acord ca arhiva SIPA sa fie distrusa, dar nici sa ramana ultrasecreta, ci mai degrba sa fie pus la punct un sistem de acces, astfel incat magistratii daca au vreun dosar, iar cetatenii daca vreun magistrat a fost influentat.

Liviu Dragnea anunta o analiza a activitatii ministrilor: Poate sa fie sau poate sa nu fie o remaniere. Poate e nevoie de un set nou de masuri. Guvernul functioneaza in viteza a 3-a, dar eu il vreau in a 4-a

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, joi seara, ca va analiza activitatea Cabinetului Grindeanu, impreuna cu partenerii de guvernare. Ca urmare a analizei, se vor lua masuri.

Rasturnare de situatie in cazul impozitului global. Liviu Dragnea: S-ar putea sa nu mai folosim consultanti fiscali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi seara ca este posibil sa nu mai fie folositi consultantii fiscali si plata taxelor si a impozitelor sa se faca in sistem informatizat, iar astfel legea.

Liviu Dragnea: S-ar putea sa nu mai folosim consultanti fiscali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, referitor la impozitul pe venitul global, ca Guvernul s-ar putea sa ia decizia sa nu mai foloseasca consultanti fiscali si sa amane cu un an introducerea deducerilor pe baza de chitante.

Impozitul pe gospodarie, rasturnare de situatie: Liviu Dragnea anunta ca e posibila amanarea cu un an a impozitului pe venitul global si eliminarea consultantilor fiscali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Romania TV, referitor la impozitul pe venitul global, ca Guvernul s-ar putea sa ia decizia sa nu mai foloseasca consultanti fiscali si sa amane cu un an introducerea deducerilor pe baza de chitante, perioada in care sa se informatizeze administratia, potrivit news. ro. Dragnea a mai anuntat posibilitatea amanarii cu un an a implementarii impozitului pe gospodarie.

Liviu Dragnea: Sunt total impotriva ideii ca arhiva SIPA sa fie distrusa. Ar fi bine sa se faca un mini CNSAS la nivelul Ministerului Justitiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Romania TV, ca este total impotriva ideii ca arhiva SIPA sa fie topita sau distrusa, deoarece este o bucata importanta din istoria justitiei din Romania, o idee foarte buna fiind constituirea unui mini CNSAS la nivelul Ministerului Justitiei din care sa se aibe acces la unele informatii.

Liviu Dragnea: Sunt total impotriva ideii ca arhiva SIPA sa fie distrusa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Romania TV, ca este total impotriva ideii ca arhiva SIPA sa fie topita sau distrusa. Presedintele PSD spune.

Liviu Dragnea: PSD este un trunchi politic foarte serios, nu se rupe. Eventual pot sari cateva aschii

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca formatiunea pe care o conduce este un trunchi politic foarte serios, care nu se poate rupe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )