Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea: Deficitul de 3% nu va fi depasit. Semnalele date de Comisia Europeana sunt profund incorecte

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Deficitul de 3% nu va fi depasit. Semnalele date de Comisia Europeana sunt profund incorecte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca deficitul de 3% nu va fi depasit, iar semnalele date in acest sens de Comisia Europeana sunt profund incorecte, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea il trimite pe Jean-Claude Juncker sa discute cu Dacian Ciolos despre deficitul bugetar, pentru ca oricum se intalnesc foarte des

Liviu Dragnea i-a recomandat presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa discute cu Dacian Ciolos despre chestiunea depasrii deficitului bugetar, pentru ca oricum se intalnesc foarte des, a doua zi dupa ce a criticat executivul european pentru discurs dublu, sustinand ca daca Franta sau Spania depasesc deficitul, nu se supara nimeni.

Liviu Dragnea dezvaluie cine va fi noul presedinte al Romaniei in 2019, in opinia lui

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la intalnirea presedintilor de consilii judetene, ca, in opinia lui, urmatorul presedinte al Romaniei va fi o persoana care a fost aleasa anterior ca autoritate locala.

Liviu Dragnea: Nu inteleg logica conform careia incompatibilitatea unui ales local are efect asupra mai multor mandate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la reuniunea Uniunii Consiliilor Judetene din Romania, ca nu intelege logica dupa care incompatibilitatea unui ales local are efecte si asupra urmatorului mandat al respectivului, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea, despre cine va fi presedintele Romaniei in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la reuniunea UNCJR, ca atat el, cat si premierul Grindeanu si presedintele Iohannis sunt fosti alesi locali, iar, probabil, din 2019.

Liviu Dragnea: Primarii si presedintii de Consilii Judetene nu vor avea salariile suficient de mari

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca primarii si presedintii de Consilii Judetene nu vor avea salariile suficient de mari, el subliniind faptul ca alesii locali in cauza raspund pentru orice functionar public, dar nu beneficiaza de toate drepturile de care beneficiaza un functionar .

Liviu Dragnea, dupa explozia de pe Manchester Arena, in urma caruia au murit 22 de persoane, intre care si copii: Condamn cu fermitate atentatul

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a condamnat atacul care a avut loc, luni seara, la finalul concertului artistei americane Ariana Grande, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea a 59.

Liviu Dragnea, Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea si Victor Ponta se intalnesc astazi la Curtea Suprema. Au termene in procesele in care sunt judecati

Noi termene in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Gabriel Oprea sunt programate marti la Curtea Suprema. Tot marti, la instanta suprema se judeca o cerere a procurorilor de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostului presedinte Traian Basescu in dosarul Flora, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru abuz in serviciu, la ICCJ, unde ar urma sa fie audiati alti doi inculpati

Instanta suprema va judeca, marti, un nou termen al dosarului in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie Bombonica Prodana si de fosti angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, potrivit news. ro.

Traian Basescu, dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Liviu Dragnea stia exit-poll-urile reale, stia ca a pierdut Geoana. Aici vezi cat de tare si-au batut joc de el (VIDEO)

Liviu Dragnea stia in noaptea alegerilor din 2009, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile. Afirmatia a fost facuta luni de fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie telefonica in.

Liviu Dragnea: Deocamdata nu se pune problema remanierii. Daca se va pune, se va intampla

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat luni ca deocamdata nu se pune problema unei remanieri, el mentionand ca daca se va pune aceasta problema, atunci se va face si remanierea. Nu pot sa am confli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )