Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu. continuă pe Antena3

Restrictii rutiere in Capitala pentru desfasurarea Congresului PSD

Traficul va fi restrictionat sambata pe anumite artere din Capitala, in contextul desfasurarii la Sala Palatului a Congresului PSD.

Liviu Dragnea: Cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati ilegal si sa nu mai fie arestati fara motiv

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a anuntat sambata, in cadrul Congresului extraordinar al formatiunii, ca legile de functionare a serviciilor secrete vor fi actualizate, dupa.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Liviu Dragnea anunta de ce modifica PSD Codurile penale

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca modificarea Codurilor penale urmeaza sa fie realizata pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Trebuie sa le.

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai.

Liviu Dragnea, atac la adresa contestatarilor din PSD: Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea partidului(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca va incerca s-si convinga colegii ca toate candidaturile sa fie luate in considerare. Sa nu luam sansa unor mari personalitati sa ajunga in conducerea.

Liviu Dragnea il ia la intrebari pe Mugur Isarescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce contine documentul

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. in document, liderul PSD ii cere explicatii lui Mugur Is.

Liviu Dragnea anunta schimbari in RELATIILE EXTERNE ale Romaniei: Care sunt tarile vizate(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, prioritatile PSD in ceea ce priveste politica externa a Romaniei. Acesta s-a referit la intarirea parteneriatului cu Statele Unite, dar a vorbit si despre construirea de.

Liviu Dragnea nu crede in sondajele de opinie

Liviu Dragnea, presedintele PSD, nu crede in ultimele sondaje de opinie publicate, care arata o scad.

Restrictii rutiere in Capitala pentru desfasurarea Congresului PSD

Congresul PSD da peste cap si traficul rutier din Capitala. Brigada de Politie Rutiera a anuntat ca traficul este restrictionat sambata pe anumite artere din Bucuresti, in contextul desfasurarii evenimentului de la Sala Palatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )