Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea, in cautarea unei scuze pentru a intarzia la receptia presedintelui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, in cautarea unei scuze pentru a intarzia la receptia presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Liviu Dragnea: Maine s-ar putea sa intarzii la receptia de la Cotroceni, caut o scutire ceva sa motivez

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus Iohannis, dar ca va cauta o scutire ceva sa motiveze, relateaza News. ro.

Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru copii, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie.

Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, propunerea nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece.

Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului inseamna ca propunerea nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece, transmite News. ro.

Liviu Dragnea: Constat ca inspectorii fiscali care controleaza firmele sunt inca tributari unei mentalitati de tip sovietic, de genul chiar daca esti in regula, iti gasim noi ceva!.

Presedintele Liviu Dragnea a atacat, marti seara, pe Facebook, institutia ANAF-ul pe care o acuza de mentalitati de tip sovietic invocand o presupusa circulara a ANAF catre trimisa recent catre directiile judetene de finante prin care acestora li s-ar impune cote de amenzi. Dragnea isi bazeaza discursul pe un document publicat de flux24. ro, dar care nu a fost confirmat de reprezentantii ANAF.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita pentru ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica.

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost in problema indemnizatiilor. Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu este de acord cu plafonarea indemnizatiilor pentru mame, dar formatiunea a comunicat prost. Nu sunt de.

Liviu Dragnea: Nu voi da drumul la Legea gratierii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu va da drumul Legii gratierii, pentru ca nu stie daca aceasta lege rezolva problemele si, in plus, aceasta tema nu s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )