Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea: S-a comunicat prost in problema indemnizatiilor. Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: S-a comunicat prost in problema indemnizatiilor. Olguta Vasilescu a primit o mustrare verbala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa CEx-ul partidului, ca nu este de acord cu plafonarea indemnizatiilor pentru mame, dar formatiunea a comunicat prost. Nu sunt de. continuă pe Antena3

Am facut Legea salarizarii cu Olguta Vasilescu si cu un alt oltean, Darius Valcov

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat in aceasta seara, la Craiova, ca a facut Legea salarizarii unitare impreuna cu Lia Olguta Vasilescu si un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante, sustinand ca legea pune in practica ceea ce partidul spunea in campania electorala.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru copii, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie.

Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului inseamna ca propunerea nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece, transmite News. ro.

Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, propunerea nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, ca, daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu sustine plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, inseamna ca propunerea nu va trece.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Daca Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiei, inseamna ca nu va trece

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor nu va trece daca nu este sustinuta de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea nu sustine plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, ca nu sustine plafonarea indemnizatiei pentru crestere a copiilor. Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vrea sa aleaga varianta cea mai buna in.

Liviu Dragnea, adevarul despre legea salarizarii unitare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, ca a facut Legea salarizarii unitare cu Lia Olguta Vasilescu si un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante,.

Traian Basescu, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a dezis de problema gratierii

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema.

Liviu Dragnea: O lege a gratierii nu rezolva problemele din justitie

ACTUALIZARE 16:52 Serban Nicolae: E unul care canta mai bine decat mine? Cu atat mai bine tarii si lui cu atat mai bine Senatorul PSD Serban Nicolae considera ca schimbarea sa din functiile de presedinte al Comisiei juridice si de lider de grup nu este o sanctiune, ci un fel de act politic. *ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )