Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea cere un congres extraordinar al PSD, unde sa fie reconfirmat ca presedinte

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea cere un congres extraordinar al PSD, unde sa fie reconfirmat ca presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca doreste organizarea unui congres ext. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea cere un congres extraordinar al PSD unde sa fie reconfirmat ca presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca doreste organizarea unui congres ext.

Congres extraordinar al PSD in martie. Subiectele de pe agenda PSD

PSD va avea un congres extraordinar in luna marite, iar Liviu Dragnea va cere un vot de reconfirmare.

Surse: Cele trei obiective ale lui Liviu Dragnea la Congresul Extraordinar al PSD

Liviu Dragnea are trei obiective mari la Congresul extraordinar al PSD, potrivit unor surse din partid. Primul este reconfirmarea in functia de presedinte inainte de sentinta din dosarul angajatelor la Girectia Copilului Teleorman. Al doilea obiectiv este impunerea in Biroul Permanent National a unor lideri loiali. Al treilea - refacerea programului de guvernare.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, audiat in dosarul lui Liviu Dragnea. Cand va da declaratie seful PSD

La inalta Curte de Casatie si Justitie continua joi audierile in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Niculae Badalau, unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in PSD: In proportie de 51% tind sa nu mai candidez la Congres pentru functia de presedinte executiv

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in partid, a declarat joi ca in proportie de 51% tind sa nu mai candidez pentru functia detinuta acum, potrivit Opinia de Giurgiu. Badalau a dat explicatii despre scrisoarea transmisa membrilor PSD in ianuarie, in care critica maniera de conducere a lui Dragnea, si a spus ca a fost corectata si avizata de Adrian Nastase.

Eugen Tomac ii solicita lui Liviu Dragnea urgentarea trimiterii in Camera Deputatilor a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, trecut de Senat: Proiectul da mai multa forta democratiei din Romania

Deputatul PMP, Eugen Tomac, solicita, presedintelui Camerei Deputatilor PSD, Liviu Dragnea, printr-o scrisoare deschisa postata peFacebook, urgentarea trimiterii spre dezbatere in plen si supunerea la vot in Camera Deputatilor a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, adoptat de Senat in 2016. Acesta le mai cere reprezentantilor puterii sa nu fie lacomi si sa voteze proiectul de lege al PMP, pentru a da mai multa forta democratiei din Romania.

Liviu Dragnea: Doamna prim ministru i-a spus presedintelui ca este preocupata de situatia din ultimele zile si i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval de cateva zile sa ia o decizie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, intr-un interviu la Antena 3, referitor la intalnirea in 3 cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, ca Presedintele a intrebat-o pe doamna ministru cum vede situatia in ultimele zile, despre subiectul care a fost cel mai important in ultimele zile. A spus ca este preocupata si ca i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval rezonabil, de cateva zile, sa ia o decizie, oricare ar fi ea. Dragnea a adaugat ca Dupa ce se va termina, intr-un fel sau altul - vreau sa fie o abordare strict institutionala - dar dupa ce se va termina o sa spun punctul meu de vedere. Nu vreau sa influentez. Am un punct de vedere foarte bine conturat.

Eugen Tomac ii cere lui Liviu Dragnea sa urgenteze trimiterea in Camera Deputatilor a proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, caruia ii cere sa urgenteze trimiterea la dezbatere, in plen, a proiectului de lege.

Victor Ponta publica un document de la DNA in care se arata ca a fost audiat in calitate de martor si ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Mincinosul!

Victor Ponta a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Anuntul unui CUNOSCUT lider PSD: Liviu Dragnea, candidatul PSD la PREZIDENTIALE?! Detalii de ultim moment

Liviu Dragnea a declarat ca nu va stabili, la Congresul PSD din martie, viitorul candidat la prezidentiale, insa, secretarul general adjunct al social-democratilor, Codrin Stefanescu, il contreaza public si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )