Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI. Reactia sefului PSD

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI. Reactia sefului PSD

Seful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi chemat in fata Comisiei de control a activitatii SRI pentru audiere. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI

Seful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi chemat in fata Comisiei de control a activitatii SRI pentru audiere.

Liviu Dragnea va fi audiat in Comisia de Control SRI: Ce alte nume grele vor mai fi chemate (VIDEO)

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudia Manda, a anuntat ca in sedinta ce va avea loc cel mai probabil saptamana viitoare se va discuta punctual despre invitarea pr.

Claudiu Manda: Liviu Dragnea va fi invitat la Comisia SRI in mod sigur

Seful Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat luni ca Liviu Dragnea sigur va fi i.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa anuntul audierii in comisia SRI: M-am plictisit...

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza a fi invitat pentru a fi audiat la o data ce se va stabili.

Liviu Dragnea: In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o lege noua, mai moderna

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara trebuie initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, doua structuri extrem de respectate, au nevoie de o lege noua, mai moderna.

Liviu Dragnea: In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o legislatie mai moderna

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara ar trebui initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, doua structuri extrem de respectate, au nevoie de o legislatie noua, mai moderna.

Parchetul General dezminte o ancheta in cazul acuzatiilor lui Liviu Dragnea la adresa lui Lucian Pahontu

Parchetul General dezminte existenta unei anchete in curs in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Avand in.

Acuzatiile lui Liviu Dragnea, verificate de Parchetul General. Liderul PSD: Seful SPP a transmis ca voi fi executat

Parchetul General anunta ca analizeaza si verifica afirmatiile facute de Liviu Dragnea la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Stire in curs de actualizare.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea: Domnul Pahontu, seful SPP, i-a transmis lui Paul Stanescu ca eu voi fi executat in martie

Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca se ajunsese la o stare de tensiune intre Guvernul Tudose si PSD. Institutional, orice premier trebuie sa aiba contacte cu SRI, SIE si putin.

Raspunsul Comisiei Europene la acuzatiile lui Liviu Dragnea. Urmarim indeaproape legile anticoruptie

Comisia Europeana a urmarit si urmareste indeaproape procesul parlamentar din Romania, mizele si riscurile potentiale ale modificarilor aduse legilor anticoruptie. Raspunsul vine dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat criticile venite de la Bruxelles prin minciunile care s-ar propaga si de aici, din tara, si de la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )