Libnet.ro
UNICEF

15:30

Acuzatiile lui Liviu Dragnea, verificate de Parchetul General. Liderul PSD: Seful SPP a transmis ca voi fi executat

Antena3 Antena3,
Acuzatiile lui Liviu Dragnea, verificate de Parchetul General. Liderul PSD: Seful SPP a transmis ca voi fi executat

Parchetul General anunta ca analizeaza si verifica afirmatiile facute de Liviu Dragnea la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Raspunsul Comisiei Europene la acuzatiile lui Liviu Dragnea. Urmarim indeaproape legile anticoruptie

Comisia Europeana a urmarit si urmareste indeaproape procesul parlamentar din Romania, mizele si riscurile potentiale ale modificarilor aduse legilor anticoruptie. Raspunsul vine dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat criticile venite de la Bruxelles prin minciunile care s-ar propaga si de aici, din tara, si de la Bruxelles.

Cine minte? Agerpres si Dragnea sustin ca Parchetul General face verificari in legatura cu acuzatiile liderului PSD la adresa sefului SPP. Parchetul General infirma informatia (FOTO)

Conflictul declansat de Liviu Dragnea, si prin intermediul ministrilor Cabinetului Dancila, cu sefia SPP capata proportii. Agentia Agerpres a transmis miercuri dupa-amiaza ca Parchetul General a dispus.

Surpriza aparenta: Liviu Dragnea e de acord cu Klaus Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca sustine punctul de vedere al presedintelui Klaus Iohannis referitor la Legile Justitiei, precizand ca este vorba de o problema care tine de Romania si.

Scandalul SPP escaladeaza. Parchetul General va face verificari cu privire la acuzatiile lui Dragnea la adresa PERSONAJULUI VENINOS

Scandalul generat de repetatele acuzatii aduse de liderul PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului Serviciului de Paza si Protectie SPP), Lucian Pahontu, ia amploare. Dragnea l-a acuzat pe Pahontu de.

Parchetul General efectueaza verificari in legatura cu acuzatiile lui Dragnea la adresa sefului SPP

Parchetul General a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, a informat, astazi, Biroul de Presa al institutiei.

Parchetul General dezminte o ancheta in cazul acuzatiilor lui Liviu Dragnea la adresa lui Lucian Pahontu

Parchetul General dezminte existenta unei anchete in curs in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu. Avand in.

Parchetul General va face verificari in privinta acuzatiilor lui Dragnea la adresa lui Pahontu

Parchetul General a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, a informat, miercuri, Biroul de Presa al institutiei, citat de Agerpres.

UPDATE Informatia ca Parchetul General va face verificari in privinta acuzatiilor lui Dragnea la adresa lui Pahontu, dezmintita de institutie

UPDATE Dupa ce Biroul de Presa al Parchetului General a spus, potrivit Agerpres, ca institutia a dispus efectuarea de verificari in legatura cu acuzatiile aduse de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la adresa sefului SPP, Lucian Pahontu, Parchetul General a publicat pe pagina de Facebook o dezmintire in privinta acestei informatii.

Presedintele comisiei de aparare din Senat, despre acuzatiile la adresa sefulul SPP: Povesti vanatoresti ale lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a lansat in ultimele zile numeroase acuzatii la adresa directorului Serviciului de Protectie si Paza SPP), acuzandu-l pe Lucian Pahontu de implicare pentru a crea disensiuni in.

Liviu Dragnea: Eu n-am furat nimic!

Liviu Dragnea neaga categoric toate acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc in dosarul Tel Drum. Mai mult, acesta are certitudinea ca toate afirmatiile facute de denuntatori, pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )