Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea, contre cu jurnalistii: Lucrati la Adevarul? Ne invitati pe noi la sedintele de la redactie?

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, contre cu jurnalistii: Lucrati la Adevarul? Ne invitati pe noi la sedintele de la redactie?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de o intrebare referitoare la intalnirea dintre ministrul Justitiei si procurorul general adresata de Madalina Mihalache, fosta jurnalista la Adevarul, in prezent la Realitatea TV. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Nu exista un demers guvernamental pentru adoptarea monedei euro in 2022.Nu cred ca a inceput cineva o asemenea aventura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca desi este o dorinta fireasca adoptarea monedei euro nu crede ca a inceput cineva o asemenea aventura, intrucat pentru a fi un proiect asumat trebuia sa existe o analiza a majoritatii, a Parlamentului, a BNR, a Guvernului si o discutie cu Presedintia.

Liviu Dragnea: Sunt invidios pe ambasadorii straini la Bucuresti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat ca este invidios pe ambasadorii straini veniti la Bucuresti. Mi-am exprimat cu toata sinceritatea si foarte clar aprecierea fata de personalul nostru.

Liviu Dragnea, ironizat in mediul online pentru dezinformarile privind afacerile din Brazilia si TelDrum (FOTO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ironizat pe pagina de Facebook Utopia Balcanica dupa ce s-a aparat privind acuzatiile ca el este cel care detine de fapt compania TelDrum afirmand ca.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru oamenii care au protestat in Piata Victoriei

Liviu Dragnea are un mesaj pentru protestatarii care au scandat in Piata Victoriei impotriva modificarilor din legile justitiei. Trebuie sa tii cont de tot poporul roman si eu cred ca.

Liviu Dragnea: Nu exista un demers guvernamental pentru adoptarea monedei euro in 2022. Nu ne putem juca cu asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca nu exista la nivel guvernamental o analiza serioasa sau vreun plan pentru monedei euro in 2022 si nu crede ca cineva a inceput o asemenea aventura.

Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: O sa merg la CEDO

Liviu Dragnea a declarat ca o sa mearga la CEDO cu dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, atacat de un fost sef ANAF: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic

Dupa ce Liviu Dragnea a negat la Antena 3 ca ar avea vreo legatura cu firma Tel Drum, fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a avut o reactie dura la adresa liderului PSD. Doar atat va zic: e cea mai.

Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: O sa merg la CEDO

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ieri ca o sa mearga la CEDO in cazul condamnarii sale in dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea: Weekendul viitor va fi prezentata evaluarea pe opt luni de guvernare. Proiectul de buget pe 2018 va fi depus in octombrie

Liviu Dragnea a spus duminica la Antena 3 ca weekendul viitor va avea loc evaluarea dupa opt luni de guvernare in cadrul Comitetului Executiv National, pe ordinea de zi urmand sa fie proiectul de buget.

Liviu Dragnea neaga legaturile cu Tel Drum: Daca eram actionar la Tel Drum, munceam acolo, nu aveam functie politica. Eu intrat in politica cu bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus laAntena 3ca nu are nicio legatura cu Tel Drum si ca el a intrat in politica atunci cand deja avea bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )